2018. April 21.
Hirdetés
Prev Next
 
noifelnott1
noifelnott1
noifelnott2
noifelnott3
noifelnott4
noifelnott5
noifelnott6
noifelnott7
noifelnott8
Címlap Női szakosztály NB II női felnőtt Vereséggel kezdte a bajnokságot az UKC Hódmezővásárhelyen

Vereséggel kezdte a bajnokságot az UKC Hódmezővásárhelyen PDF Nyomtatás E-mail
NB II női felnőtt
Írta: Administrator   
2015. szeptember 20. vasárnap, 06:05

Remekül kezdett az UKC a hódmezővásárhelyi lányok ellen, hiszen már a 13. percben 7:4 volt a z eredmény a csapatunk javára. Gyönyörűen játszott a csapat, ültek a mozgásaink. Pillanatok alatt alakítottunk ki helyzeteket a hazaiak kapuja előtt. A helyzet kihasználásunk viszont 30%-os volt. Ennek ellenére is folyamatosan irányítottuk a mérkőzést és folyamatosan 2-3 góllal vezetünk. A mérkőzés 21. percében 10:7-et mutatott az eredményjelző az UKC javára. Aztán megtört az UKC! Derült égből érkezett a villám csapás. Csapaton belüli morális probléma lépett fel, amely alig 5 perc alatt romba döntötte mind azt, amit addig felépített a csapat. Alig  5 perc alatt 5 gólt kaptunk és közben csak 1 góllal sikerült válaszolnunk. Így a félidő utolsó perceire 1 gólos előnnyel már a hazaiak térhettek pihenőre. 13:12.

A második félidőre úgy érkezett ki az UKC, hogy nem sikerült a fejekben rendet rakni. Alig 8 perc alatt 8 gólt kaptak a lányok és erre csak 2-vel sikerült válaszolnunk.  20:13. A szünet után hiába kért időt Nagy Ferenc edző már a második félidő 3. percében a lányokat nem sikerült felébreszteni a kábulatból. Csapatjátékunk darabokra tört és nem tudtunk mit kezdeni a vérszemet kapott HLKC-s átlövőkkel szemben. Nagy Ferenc edzőnek nem sikerült visszahozni a lányainkat sem újabb időkéréssel sem pedig védekezési rendszerek váltásaival sem. A csapat összeesett. A végeredmény teljesen megérdemelt 38:26-os hazai győzelem.

Hódmezővásárhelyi LKC: Németh (3); HEGYI (10); Sebők; TÓSZEGI (8); Kecskeméti; SZŐKE (5); Kónya (1); Komáromi; Kothenc; Blaskovics; Sajtos; Becsei (4); Klemm (1) Edző: Gaál Adrienn

Lajosmizsei UKC: Kapus: Zsoldosné, Ludnai (1); HERCEG (10); Oláh (5); Kovács (1); Bezzeg (6); Holló; Cere: Dudás; Halász; Bede; Prókai; Molnár; Heinrich; Horváth; Szőrös; Sápi. Edző: Nagy Ferenc

Kétpercesek: 3 illetve 5

Hétméteresek: 3/3 illetve 2/2

Időkérések:  10. perc illetve 28. perc, 33. perc, 53. perc

Nagy Ferenc edző: Ragyogóan játszottunk a mérkőzés első 18-20. percében, a hazaiaknak nem igazán sikerült fogást találniuk rajtunk. A felkészülésünknek megfelelően folyamatos és eredményes játékkal leptük meg az ellenfelünket. Aztán számomra érthetetlen és felfoghatatlan csapaton belüli összeszólalkozás  "hülyeség" miatt romba dőlt minden. A játékosaimra feszültség, ingerültség telepedett rá, amelyet a hazaiak eredményes játéka csak tovább fokozott. Óriási hibát követtek el játékosaim és nem úgy viselkedtek, ahogy személyüktől és csapaton belül elfoglalt szerepkörük alapján elvárható lett volna tőlük. A csapategység megtörése után önmaga alatt teljesítettek a lányok mind támadásban mind védekezésben. Csapategységünket meg kell erősíteni, hogy a felkészülésünk alapján mutatott eredményes játékunkat a bajnokságban is hozni tudjuk!

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2015. szeptember 20. vasárnap, 06:13
 

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174783

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség