2018. April 21.
Hirdetés
Prev Next
 
noifelnott1
noifelnott1
noifelnott2
noifelnott3
noifelnott4
noifelnott5
noifelnott6
noifelnott7
noifelnott8
Címlap Női szakosztály NB II női felnőtt Szép játékkal nyert az UKC hazai pályán az Abonyi KC ellen

Szép játékkal nyert az UKC hazai pályán az Abonyi KC ellen PDF Nyomtatás E-mail
NB II női felnőtt
Írta: Administrator   
2015. szeptember 27. vasárnap, 07:44

Az előző fordulóban az UKC -s lányok nagy vereséget szenvedtek Hódmezővásárhelyen, az ellenfelünk pedig magabiztos győzelemmel nyitották a bajnokságot hazai pályán a Szeghalom csapata ellen. Az UKC -nak nem is lehetett más célkitűzése mint, hogy kijavítva múlt hétvégi kisiklást, biztosan itthon tartsuk a mérkőzésért járó 2 pontot.

Az UKC igyekezett a mérkőzés első pillanatától magához ragadni az irányítást így mi szereztük a mérkőzés első gólját is Ludnai Fanni jóvoltából. A mérkőzés első pillanataiban hazai góloknak örülhetek a nézők 8.perc 8:4 es állás.  Zsoldosné remek védései biztos hátteret teremtett a csapatnak. Az abonyi lányok derekasan küzdöttek és felzárkóztak 11:9-re. Azonban robogtak a lányaink és ismét magabiztos előnyhöz juthattunk a félidőre. 18:12.

A második félidőben a lajosmizsei csapat ott folytatatta, ahol a félidő végén abba hagyta. A 38. percben már 11 gólos előny birtokában voltak az UKC-sok. A folyamatoson elfáradó vendégek nehezen tudták áttörni a védekezésünket, ellenben a mieink újabb gyors gólokkal voltak eredményesek. A mérkőzésen további fordulatok már nem történtek így 37:21 állással ért véget a mérkőzés.

Lajosmizsei UKC:  ZSOLDOSNÉ- Kapus, LUDNAI (8); HERCEG (10); OLÁH (7); Kovács (1); MOLNÁR (6); Holló (2); Cere: Dudás; Halász; Bede; Prókai (1); Straub; Heinrich (2); Horváth; Szőrös; Sápi. Edző: Nagy Ferenc; Hivatalos személyek: Blis Mihály, Áy Nikolett

Abonyi KC: Bakosné- kapus;Szabó; Bokor; CSÁKI (5); Csizmás (2); MOLNÁR(6); Patkós; VLASZÁK (5);  Mertlik (2); Tormási (1); Bajtek; Tóth; Rieger; Edző: Surman István; Hivatalos személyek: Molnár Éva Óvári Tünde

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel; Versenybíró: Lukács Gábor

Lajosmizsei UKC - Abonyi KC 37:21 (18:12)

Kétpercesek: 6 illetve 6

Hétméteresek: 4/4 illetve 1/1

Időkérések:  28. perc illetve 21. perc,

Nagy Ferenc edző: A hét közben rendeztük sorainkat és megerősítettük a csapategységünket. A lányok nagy akarással és felszabadult játékkal igyekezték feledtetni a múlt hétvégi vereséget.  Több egyéni jó teljesítmény is hozzájárult a mai szép és eredményes játékunkhoz. A hazai nézők egy stílusosan játszó női kézilabda csapatot ismerhetett meg.

 

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2015. szeptember 27. vasárnap, 07:49
 

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174772

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség