2018. April 21.
Hirdetés
Prev Next
 
noifelnott1
noifelnott1
noifelnott2
noifelnott3
noifelnott4
noifelnott5
noifelnott6
noifelnott7
noifelnott8
Címlap Női szakosztály NB II női felnőtt Nehéz mérkőzésen értékes győzelmet szerzett az UKC

Nehéz mérkőzésen értékes győzelmet szerzett az UKC PDF Nyomtatás E-mail
NB II női felnőtt
Írta: Administrator   
2015. október 04. vasárnap, 09:06

Gyomaendrőd volt az UKC következő idegenbeli ellenfele az NB II-es női kézilabda bajnokság Dél- Keleti csoportjában. Az elmúlt hét eseményei. Az ellenfelünk váratlannak tűnő egy gólos vereséget szenvedett idegenben  Zsadányi Sándor fiatal tehetséges játékosokból álló tanítványaitól, a Szeghalom csapatától. Az UKC  szép játékkal tartotta Lajosmizsén a győzelemért járó 2 pontot. A hazaiaknak így nem lehetett más célja, mint az első hazai mérkőzésükön a teltházas csarnokban feledtetni a múlt hétvégi mérkőzésüket egy szép eredményes játékkal a héten igazolt új játékosokkal. A lajosmizsei lányokat a hét közben a nátha vette le a lábukról így nehéz mérkőzésre számíthattunk.

A mérkőzés emelkedett hangulatban indult. Névszerinti bemutatással és szponzori kezdődobással kezdődött a mérkőzés. A folytatás is teljes lehetett a hazai nagyszámú közönség számára, hiszen a mérkőzés első gólját is a hazaiak szerezték meg. A gólok felválta születtek de a 10. percben 6:4 -es vezetésnek örülhettek a hazaiak. A gyomaendrődi lányok a mérkőzés első 15 percében folyamatosan irányították a mérkőzést és 8:6-ra ismét elléptek az UKC-tól. Aztán Nagy Ferenc edző rendezte az mizsei lányok védekezést, amellyel ezek után sorra mattolni tudta a hazaiak támadó játékát. Az UKC 15 perc alatt 7 gólt rámolt be a hazaiak kapujába és mindössze csak 3 választ kaptunk. A félidő utolsó perceiben azonban nagy taktikai csatákat figyelhettünk meg, hiszen az utolsó 40 másodpercben mind a két csapat edzője kikérte az idejét. Előbb az UKC-nál majd az utolsó 20 másodpercben hazaiaknál volt meg a lehetőség a gólszerzésre. Aztán végül a mizsei edző az utolsó másodpercekre elmondta a taktikát, amelyet Prókai Anett és Ludnai Fanni valóra váltott. Így az lajosmizsei cspat 2 gólos előnnyel térhetett pihenőre 11:13.

A második félidő 2 gyors mizsei góllal kezdődött 12:15. A hazaiak azonban rendre nyomás alatt tartották az UKC védő játékosait. A magassági és fizikai fölénnyel rendelkező hazai csapat megállítására hatalmas energiákat kellett mozgósítania a vendégeknek. A félidő 11. percére még sikerült felzárkózni a15:17-re a Liget Fürdő NKSE-nek, de ezek után újra az UKC percei következtek. A Lajosmizsei UKC -nak 8 parádés gólt sikerült lőniük miközben a hazaiaknak már csak 2 gólra futotta az erejükből. Itt dőlt el a mérkőzés az 55. percben 17:25. Az utolsó percekben adok - kapok módra álltak be a csapatok de a mérkőzés eredményében számottevően már nem hozott változást. 20:28

 

Gyomaendrődi Liget Fürdő NKSE: NARAVCSIK(4); Dinya; Gyuricza; Virág; Kruchio (1); Farkasinszki Z (2); Lukoviczki; Fekécs; Radnóti; MAG (7); Dávid; BÁRKAI (3); Ács (1); Megyik; Farkasinszki  M (1); Nagy (1) Edző: Lakatos Tibor, Hivatalos személyek: Horváth László

Lajosmizsei UKC:  ZSOLDOSNÉ- Kapus, LUDNAI (3); HERCEG (13); OLÁH (4); Kovács; MOLNÁR (1); Holló; Csere: Dudás; Halász (2); BEDE (3); Prókai; Horváth (2); Szőrös; Sápi. Edző: Nagy Ferenc; Hivatalos személyek: Balis Mihály, Straub Diána

Játékvezetők: Obermayer Tamás, Windish Ferenc; Versenybíró: Szabó Imre

Gyomaendrődi Liget Fürdő NKSE - Lajosmizsei UKC 20:28 (11:13)

Kétpercesek: 6 illetve 6

Hétméteresek: 4/3 illetve 6/5

Időkérések:  29. perc, 51. perc illetve 29. perc, 58.perc

Nagy Ferenc edző: Nehéz mérkőzésre számítottam, mivel a hétközi edzéseink hiányosan zajlottak a lányok náthás és lázas állapotai miatt. A hazaiak pedig tovább tudták erősíteni a magassági és fizikai erejüket a héten új igazolásokkal. Nagyon fontos mérkőzést sikerült idegenben megnyernünk egy jó összetételű, még talán nem teljesen összeérett csapattal szemben. Zsoldosné bravúros védései és Herceg Réka gólerőssége biztos keretet adott annak a győzelemnek, amely csak az utolsó 5 percre válhatott biztossá. Gratulálok a csapatnak!

 

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2015. október 04. vasárnap, 09:12
 

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174771

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség