2018. April 21.
Hirdetés

A Lajosmizsei UKC története képekben 2003-tól 2011-ig

 
91escsapat2004
91escsapat2004
91escsapat2004_bemelegites
91escsapat2004mel
94escsapat2004
atloves
fradikupa2005
hogyancsinald
kozter2004
megbeszeles
megbeszeles_felidoben
mizsekupa_eredmenyhirdetes
orszagosdonto2004_1
orszagosdonto2004_2
orszagosdonto2004_3
petofinepe2004
radenskakupa_donto2005
radenskakupa_donto2005_dij
serlegek

 

Címlap Kategória blog Legyen Ön is az UKC sikereinek a részese!

Legyen Ön is az UKC sikereinek a részese! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. július 09. szombat, 20:58

A Lajosmizsei UKC elnöksége támogatási lehetőségeket kínál leendő és meglévő partnerei részére.

Az UKC üzleti ajánlatokkal kínál média és reklám lehetőségeket a gazdasági szereplőként tevékenykedő szolgáltatók, forgalmazók és gyártók számára.

A vezetőségünk célja egy norvég típusú szponzori együttműködési rendszer kialakítása a helyi és a környező települések gazdasági társaságaival, amely mind a két fél számára kölcsönösen előnyös üzleti lehetőségeket tartalmaznak.

Profeszionális sportmarketingen alapuló üzleti támogatási konstrukciókat kinálunk Partnereink részére. Költségként elszámolható és akár 70%-os társasági adókedvezményre jogosító támogatási rendszerekkel.

 

Gazdasági társaságok részére három féle támogatási lehetőséget biztosítunk.

 

1. lehetőség:

Költségek nélküli támogatási lehetőség 70%-os társasági  adókedvezménnyel!

A 2011. július 1-én életbe lépő társasági adókedvezmény változásaival lehetőség nyilik arra a kézilabda sportban, hogy csak az utánpótlás nevelés támogathatóvá váljon a cégek társasági adóinak 70%-a mértékéig.

Ez azt jelenti, hogy a cégek a társasági adójuk 70%-át a kézilabda utánpótlásnevelést végző sportegyesület részére utathatják át, mig a 30%-ot továbbra is az állami költségvetésbe.

A támogatás mértéke további előnyös lehetőséget is rejt magában, hiszen a támogatási összegével tovább tudja csökkenteni a saját adóalapját, amellyel a következő évben kevesebb társasági adó befizetésre lehet jogosult a cég idei eredményei alapján.

Ezek alapján sokkal jobban jár a cég ha a társasági adójának 70%-át felajánlja a kézilabda utánpótlás nevelést végző sportegyesesület részére - jelen esetben a Lajosmizsei UKC részére -, mintha senkinek nem ajánlotta fel volna! Hiszen így a következő évben kevesebb társasági adó megfizetésére lesz kötelezve az állam felé, ha támogatta a társasági adójával az utánpótlás nevelésünket!

Ez a konstrukció az egyik legelőnyösebb támogatási lehetőség, amely szinte kihagyhatatlan támogatási lehetőséget ad a cégek kezébe!

A Lajosmizsei UKC sportfejleszési programja alapján az Magyar Kézilabda Szövetség támogatási igazolást állít ki, amellyel egyesületünk támogatási szerződést köthet a gazdasági társaságokkal.

A támogatási szerződés alapján átutalt támogatási összeget a cég beszámíthatja a társasági adó befizetéseibe 70% mértékéig.

Ezen támogatási formával lehetőséget tud biztosítani arra, hogy a gyermek és ifjúsági korosztályaink számára sportfelszereléseket, sporteszközöket vásárolhassunk és arra is hogy a versenyzéssel felmerülő utazási és részvételi költségeinket kifizessük. Ez nagyon nagy segítség egy utánpótlás nevelésével foglalkozó kézilabda klub számára!

Ezen támogatási formával gyakorlatilag költségek nélkül tudja támogatni a Lajosmizsei UKC utánpótlás nevelését!

Összefoglalva a cégeknek plusz költségek nélkül van lehetőségük arra, hogy támogathassák a Lajosmizsei UKC helyi kézilabda utánpótlás nevelését, úgy hogy minden ezzel kapcsolatos ügyintézések és további költségek nélkül egyszerűen vehetnek rész az utánpótlás nevelés támogatásában.

Ha ezen támogatási formával szeretné egyesületünk utánpótlás korú gyermekeinek a kézilabdázási lehetőségét támogatni, akkor  jelezzen felénk legkésőbb 2011. augusztus 15.éig, hogy a támogatási összegét be tudjuk építeni a sportfinanszírozási koncepciónkba, amelyet a Magyar Kézilabda Szövetség birál el, és amelynek eredményeképen a támogatási szerződés megkötéséhez kiadja az engedélyt.

Társasági adókedvezményre jogosítói ajánlatát a következő elérhetőségeken várjuk 2011. augusztus 15.-éig:

Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Club

Nagy Ferenc elnök Telefon: 06 30 3 750 748; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

2. lehetőség:

Névadói szponzorálási lehetőség cégek, vállalkozások számára!

A Lajosmizsei UKC a 2011/2012-es bajnoki évadban a Magyar Kézilabda Szövetség NB II-es bajnokságában és a felnőtt Magyar Kupában szerepel a felnőtt és ifjúsági csapataival, valamint a gyermek korosztályaival pedig a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos szivacskézilabda és kézilabda bajnokságaiban, hazai és nemzetközi utánpótlás kézilabda tornákon.

Mivel az NB II-es bajnoki mérkőzések eredményei az országos és regionális és helyi napilakban és internetes olalakon is fontos híranyagként jelenik meg, ezért a NÉVADÓI SZPONZORLÁSI LEHETEŐSÉG kiemelt ismertséget tud biztosítani az Ön cégének az országos ismertségének a növelésére.

Névadói szpnzorálás esetén akár a cégnevét vagy valamely temékének a nevét is használhatja!

Legyen az Ön cége a Lajosmizsei UKC NB II-es névadói szponzora!

Névadói szponzorálás esetén a következő formában tudjuk ismertté tenni cégét vagy termékét:

Cégnév - Lajosmizsei UKC vagy Terméknév - Lajosmizsei UKC

Névadói szpnzorásunk esetén minden kiadványunkban és cikkünkben, híranyagokban ezen a néven jelenik meg a Lajosmizsei UKC.

Névadói szponzorálási támogatásáról számlát állítunk ki az Ön cége részére!

 

Névadói szponzorálási ajánlatát a a következő elérhetőségeken várjuk 2011. augusztus 15.-éig:

Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Club

Nagy Ferenc elnök Telefon: 06 30 3 750 748; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Egyesületünk elnöksége 2011. augusztus 17.-éi döntésében a legmagasabb névadói szponzor ajánlatot fogja elfogadni, amelyet névadói szponzorálási szerződéssel rögzítünk mind a két fél részére.

 

3. lehetőség:

Üzleti jellegű támogatási lehetőség számla ellenében!

Az UKC  norvég tipusú szponzorációs lehetősége, amelyet teljes összegben költségként számolhat el reklám és média felületeink igénybevételével. A, Lajosmizsei UKC minden ilyen jellegű szponzorációs szerződésről számlát állít ki a támogató részére, amelyet  a cég, vállakozás elszámolhat saját költségeként.

Támogatási és szponzorációs szerződéseink titkosak, így ezen média és hirdetési lehetőségeinket csak személyes kapcsolat útján tehetjük ismertté a támogatóink részére.

Üzleti tervünket és benne lévő marketinges ajánlatainkat személyes igényének megfelelően tudjuk biztosítani az Ön cége részére.

A következőkben megismerhet néhány média és reklám megjelenési felületünket, azonban a további speciális üzleti lehetőségek részletei csak az üzleti tervünkben érhető el!

Ha bármely lehetőség szerint az ÖN cégének vagy vállalkozásának lehetősége van a Lajosmizsei UKC utánpótlás nevelésének a támogatására kérem kérje a 2011/2012-es üzleti tervünket és jelezze azt egyesületünk vezetősége felé!

Az Ön támogatásával lehetőséget tud biztosítani a játékosaink sportfelszereléseinek és versenyeztetési költségeinek a biztosítására valamint egy kézilabda torán való szereplésre.

Támogatási ajánlatát  és a következő elérhetőségeiken várjuk!

 

Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Club

Nagy Ferenc elnök Telefon: 06 30 3 750 748; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Magán személyek részére is támogatási lehetőségeket kínálunk

A velünk szimpatizáló és munkánkat támogató szurkolóink részére lehetőséget biztosítunk kisebb összegű támogatási lehetőségekre, amelyeket támogatói kártyával díjazunk. Támogatói kártyánk ingyenes belépési lehetőséget biztosítanak minden Lajosmizsei UKC mérkőzésére a 2011/2012-es bajnoki évadban.

Támogatói kártyánkat 5.000 Ft - 10.000 Ft és 25.000 Ft formákban tudjuk biztosítani.

Támogatási szándékát és ingyenes belépő támogatói kártyánk igényét az alábbi elérhetőségeken jelezheti felénk:

 

Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Club

Nagy Ferenc elnök Telefon: 06 30 3 750 748; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Néhány részlet és néhány  reklám ajánlat az üzleti tervünk tartalmából

A Lajosmizsei UKC  2011/2012-es bajnoki évadban az NB II-es felnőtt és ifjúsági valamint a gyermek korosztályainak a versenyeztetéséhez szükséges sportfelszerelések és utazási valamint a mérkőzések játékvzetői díjainak a kifizetésének biztosítása érdekében a következő média és reklám felületeit kínálja leendő és meglévő üzleti partnerei részére.

Ha ezen célok eléréséhez szükséges anyagi forrásokkal tudja segíteni egyesületünk tevékenységét, akkor az alábbi bankszámlánkra tehet befizetést:

 

Lajosmizsei UKC

Örkényi Takarékszövetkezet 65500147-30038003-53000009

 

A befizetésről minden esetben támogatási igazolást állítunk ki!

Ha befizetést tett a bankszámlánkra akkor kérjük, hogy jelezze azt egyesületünk felé a következő elérhetőségeken:

 

Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Club

Nagy Ferenc elnök Telefon: 06 30 3 750 748; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Reklám és média felületeink árajánlataiért a fenti lehetőségeken érdeklődjön!

 

Média és reklám felületeink:

Mérkőzés mez reklám lehetősége

Utazó melegitő reklám lehetősége

Mérkőzésplakát reklám lehetősége

Őszi és tavaszi programfüzetünk reklám lehetősége a borító kezdő lapján

 

Őszi és tavaszi programfüzetünk reklám lehetősége a belső  és a hátsó oldalon

 

Magán és üzleti támogatóink is ingyenes kapják meg a Lajosmizsei UKC őszi és tavaszi programfüzetét és felkerülnek a honlapunkra támogatóként. A sportcsarnokban elhelyezett saját üzenő falunkon is megjelennek támogatóink között.

Támogatásával legyen Ön is az UKC sikereinek a részese  és elégedett üzleti partnere!

Várjuk Önt is üzleti és támogatói partnereink közzé!

A Lajosmizsei UKC elnöksége

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. július 10. vasárnap, 02:41
 

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174779

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség