2018. April 21.
Hirdetés
 
DSC01109
DSC02583
DSC02921
DSC_0056
DSC_0061
DSC_0065
DSC_0105
DSC_0133
DSC_0165
DSC_0203
Prev Next

Pontot mentett az UKC Gyulán

Pontot mentett az UKC Gyulán

Az elmúlt fordulóban az UKC nehéz mérkőzésen de végig több gólos előnnyel vezetve verték az algyői lányokat minimális különbséggel, a hazaiak pedig Szarvason szenvedtek vereséget az elmúlt bajnokság ezüstérmesétől.  A... Read more

Comments 2016 okt. 30 Hits:1071 NB II női felnőtt

Ismét fontos győzelmet szerzett az UKC

Ismét fontos győzelmet szerzett az UKC

Először találkozott egymással a Lajosmizsei UKC és a Fiatal Kézilabdások SE NB II-es női kézilabda csapata. Az elmúlt fordulóban a mizsei lányok Békéscsabán verték a csorvási lányokat, a vendégek pedig... Read more

Comments 2016 okt. 16 Hits:1676 NB II női felnőtt

Értékes 2 pont Csorvásról

Értékes 2 pont Csorvásról

  Csorvás vendégeként Békéscsabán találkozott ismét egymással a Csorvási SK és a Lajosmizsei UKC női kézilabda csapata. A két csapat mindig izgalmas és taktikus mérkőzést játszik egymással. Az elmúlt hétvégén a... Read more

Comments 2016 okt. 02 Hits:837 NB II női felnőtt

Izgalmas mérkőzést vesztett az UKC a Makóval szemben

Az elmúlt bajnokságnak a dobogóról leszorult két csapata találkozott egymással Lajosmizsén. Hasonlóan az elmúlt bajnoki évben látottaknak megfelelően, most is fordulatos és izgalmas mérkőzést játszott a két női csapat. Az első... Read more

Comments 2016 szept. 25 Hits:292 NB II női felnőtt

Rangadót nyertek az UKC-s lányok

Rangadót nyertek az UKC-s lányok

  Az NB II Dél-Keleti csoportjának 6. fordulójában a tabella élén álló Marosmenti NKSE női kézilabda csapatát fogadtuk. Az elmúlt fordulóban a vendégek biztos győzelmet szereztek otthonukban a Szeghalom csapata ellen,... Read more

Comments 2015 nov. 09 Hits:768 NB II női felnőtt

Gyuláról hozott 2 pontot az UKC

Gyuláról hozott 2 pontot az UKC

Az UKC a legtávolabbi ellenfeléhez a Gyulai SE otthonába utazott. A papírforma biztos vendég győzelmet ígért, de az elmúlt hetekben jól erősítettek a hazaiak így akár megnehezíthették volna az mizsei... Read more

Comments 2015 nov. 01 Hits:807 NB II női felnőtt

 

Címlap Eredmények

8 éves a Lajosmizsei UKC! PDF Nyomtatás E-mail
Friss hírek
Írta: Administrator   
2011. július 30. szombat, 10:28

Szinte hihetetlen, már a 8. születésnapját ünnepli az UKC!

2003. július 30-án pontosan 8 évvel ezelőtt az 1991-es születésű gyermekek szülői közössége és a csapat edzője Nagy Ferenc úgy döntöttek, hogy a tehetséges lajosmizsei gyermekek minőségi kézilabda utánpótlás nevelésének érdekében megalapítják a Lajosmizsei Utánpótlásnevelő Kézilabda Egyesületet. 

Az UKC  országos szinten is az elsők között volt azon egyesületek között, amely a gyermek kézilabda utánpótlás nevelés céljára jött létre. Így korántsem véletlen az, hogy Lajosmizsén az első olyan kézilabda egyesület volt, amely a gyermekek kézilabda utánpótlás nevelését tűzte ki célul, és erre anyagi eszközöket is áldozott.

Az egyesületünk aktív módon kapcsolódott be a hazai és nemzetközi utánpótlás veresenyeztetési rendszerébe. Tagjává vált a Bács - Kiskun Megyei Kézilabda Szövetségnek, a Magyar Kézilabda Szövetség által rendezett Országos Szivacskézilabda, Gyermek Kézilabda Bajnokságaiban évente több korosztályos csapataival tudott versenyezni és 2006-tól a az Országos Serdülő Bajnokságnak a résztvevője.

Rendszeres szereplőivé váltunk a hazai és külföldi nemzetközi utánpótlás kézilabda tornáknak, ahol mindig érmes helyezéseket értünk el. Végtelenül jó érzés volt a Lajosmizsei UKC csapatában játszani mivel mindig azt kérdezték tőlünk " Ti játszátok a döntőt?"

Eredményeinket kimagaslónak itélik meg a hazai utánpótlás nevelésével foglalkozó szakemberek.  Az UKC 2003 - 2004-ben az egyik példa egyesület volt. Egyesületünk vezetését gyakran keresték meg sportvezetők, hogy segítséget és szakmai tanácsot kérjenek egy utánpótlás nevelő kézilabda klub létre hozására.

Az UKC mindeközben létrehozta és éveken át működtette a saját MIZSE KUPA Nemzetközi Utánpótlás Kézilabda Tornáját, amely az egyik legrangosabb hazai nemzetközi kézilabda tornának számított korosztályaiban és amelyen kizárólagosan csak meghívásra lehetett részvenni.

A meghívás mindig garantálta, hogy csak a legjobb, legerősebb korosztályos csapatok vehettek rész így Szlovákából, Horváthországból és Magyarországról a legtehetségesebb játékosok fejlődését figyelhetük nyomon. Ma már az itt megfordult játékosok közül jó néhányan játszanak a saját nemezeti válogatottuk színeiben és az NB I-es bajnokságokban. Tornánkon a Magyar Serdülő Válogatott is többször szerepelt. De rendszeres résztvevők között szerepelt szintén Szlovákiából Povaska Bistrica, Nowé Zámky, Dunaszerdahely, Horvátországból , és hazánkból a Nyíregyháza Sportiskola, Orosháza, Tatabánya, BP honvéd, Bp Móra, BP Elektromos, Debreceni Sportiskola, Szeged Tiszavolán, Lóci DSE Ózd.

Rendszeres szereplői voltunk a csapatainkkal a Szeged Kézilabda Fesztivál, Radenska Kupa Szekszárd, Balázs Kupa Győr, Interball Tatabánya, Siklósi Kézilabda Torna, Selye Kézilabda Torna, Lóci Kupa Ózd, Bem Kupa Nyíregyháza és még számtalan kézilabda tornán.

Egyesületünk eredményességét a Magyar Kézilabda Szövetség a Cséfay programon keresztül anyagi elismeréssel is támogatta éveken át.

Az egyesület célkitűzése első percektől kezdődően mindig szakmai alapokon kerültek meghatározásra, és mindig a minőségi kézilabda elvei mentén kerültek megvalósításra. Céljainktól sohasem hagytuk magunkat eltántorítani, még a nehézségek és az ellenvélemények árán sem.

A Lajosmizsei UKC-nak az elmúlt 8 évben komoly harcot kellett folyatnia a munkájának a helyi szintű elismeréséért annak ellenére, hogy minden évben valamely csapata bármely bajnoki versenyrendszerben országos szintű eredményt hozott a városnak.

Az eredményeinkre büszkék vagyunk, úgy érezük ezek azok a teljesítmények, amelyek bármely kivűl álló számára is egyértelműek, amelyek munkánk minőségét és szakmaiságát tükrözik.

Utánpótlás nevelésünk új fejezethez érkezett hiszen már az NB II-es bajnokságban szereplünk tehetséges játékosainkkal és tehetséges játékosok is érkeztek hozzánk, hogy a nálunk található szakmaisággal fejlődjenek tovább és segítsenek a közös céljaink megvalósításában.

A Lajosmizsei UKC 8. születésnapján az egyesület vezetősége megköszöni minden kedves szülőnek és támogatójának az önzetlen segítségadását és továbbra is szakmai szintű fejlődési lehetőségeket, eredményeket valamint partneri együttműködéseket biztosít.

 A Lajosmizsei UKC néhány kiemelten fontos eredménye:

2004 Diákolimpia Magyar Bajnoki ezüstérem III. kcs;

2006 Diákolimpia Magyar Bajnoki ezüstérem IV. kcs;

2007 Országos Serdülő Bajnokság alapszakasz 2. hely, rájátszás felsőház 5. hely; 

2008 Országos Serdülő Bajnokság alapszakasz 1. hely, rájátszás felsőház 3. hely;

2009 NB I/B Nyugat ifjúsági bajnokságban való szereplés 13. hely (Tököl KSK színeiben);

2010 NB I/B Nyugat ifjúsági bajnokságban való szereplés 12. hely (Tököl KSK színeiben);

2011 Megyei felnőtt bajnokság 2 helyezés;

 

Módosítás dátuma: 2011. július 30. szombat, 13:01
 

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174775

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség