2018. April 21.
Hirdetés
 
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_2
ukc_tiszakecske_3
ukc_tiszakecske_4
ukc_tiszakecske_5
ukc_tiszakecske_6

 

A közelmúltban történtek

 • A Lajosmizsei UKC egyik legigéretesebb korosztálya a 94-95-ös születésű OSB csapat. Kiválóan fejlődtek az elmúlt bajnoki évben és néhányan már stabil kerettagokká váltak a felnőtt csapatunkban is.

  A jövő nagy generációja lehet a következő években!

 • Térdre kényszerítette fiatal csapatunk a bácsalmási felnőtteket!

  A Lajosmizsei UKC történetében a PVSE Bácsalmás férfi kézilabda csapata felett aratta a legnagyobb arányú 21 gólos felnőtt győzelmét.

  Végeredmény: 44:23 (21:9)

 • A Lajosmizsei UKC az év egyik legjobb mérkőzésén hatalmas csatában, mindössze 3 góllal maradt alul a teljesen felnőtt játékosokat adó bajnok Dunaföldvár VKC csapatával szemben.

  Az NB II-es szinvonalú mérkőzés végeredménye: 22:25

 • Kemény férfias küzdelem jellemezte a Dunaföldvár VSE elleni mérkőzésünket, amelyen fiatal játékosaink az utolsó percig harcban álltak a gyözelemért.

  Az év egyik legszinvonalasabb játékát nyújtotta az UKC!

OSB mérkőzés
Sima győzelem a KESI ellen PDF Nyomtatás E-mail
OSB mérkőzés
Írta: Administrator   
2011. február 03. csütörtök, 19:45

Az alapszakasz utolsó bajnoki mérkőzésén a Lajosmizsei UKC a Kecskeméti Sportiskola csapatát fogadta.

A mérkőzésre a rendkívül motiváltan érkező játékosaink sima győzelmet arattak az éllovasi babérokra törő Kecskeméti Sportiskola csapata felett.

Az első félidő mind két csapat játékában hulámvölgyek mutatkoztak. A KESI mindössze 20 percig volt képes előnyben tartani csapatát (7-10) A kérdés csupán az volt, hogy mikor lendül át az UKC önmaga hibáin. Az első félidő hajrájában teljesen ledolgozta hátrányát az UKC és érezni lehetett, hogy a második félidőben a Kesi mutatott játéka kevés lesz a sikerre, ha nem tudnak változtatni. (11-11)

A második félidő első perceiben csapatunk lendülete nem hogy csökkent volna, épp ellenkezőleg nőtt. Alig 4 perc alatt 4 gólos előnyre tettek szert.(15-11) Ebből az előnyből sikerült meg tartani a mérkőzés hátralevő idejében is. Bár a Kesinek még sikerült egyszer 18-18-ra, majd 23-23 -ra felzárkóznia, de ennél többre már nem futotta az erejükből.

A mérkőzést teljesen megérdemelten 30-28-ra nyerte meg csapatunk.

Összeségében elmondható, hogy a sokkal jobb anyagi háttérrel rendelkező KESI nem volt ellenfele csapatunknak, aki a  kapus nélkül kiálló UKC  - Kovács Ede (beállós) kapuban történő szerepeltetésével - leckét adott arról hogy hogyan lehet 9 emberrel és kapus nélkül mérkőzést nyerni.

A mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtott Szuhányi Zoltán 12 gól, Szarka Ákos 8 gól, Bán Krisztián 5 gól, az ellenfél csapatából a Ledacs Kis Róbert 7 gól, Kriskó Ádám 9 gól, és Pertik Varga Ádám 4 gól.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:14
 
Lajosmizsei UKC - Fradi II OSB mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
OSB mérkőzés
Írta: Administrator   
2011. január 16. vasárnap, 14:20

Három gólos vereséggel folytatta OSB csapatunk az alapszakasz utolsó mérkőzéseit.

A mérkőzés első perceiben nagyon sok hibával játszottak a mieink, amelynek köszönhetően mérkőzés 14. percében már az ellenfél 3-6 -ra vezetett. Sajnos közben Miskolci Ábel boka sérülést is szenvedett, így az Ő játéka kiesett.

Szerencsére sikerült hamar rendezni a sorainkat. Kovács Ede kényszerű kapusként való szerepeltetése - Bartal Dávid távolmaradása miatt - ellenére bravúros kapus teljesítményeink voltak és alig 4 perc alatt már a Lajosmizsei UKC vezett 8-7-re. Szemán Bars 3, Szarka Ákos 1, Szuhányi Zoltán 1 találatával megfordult a mérkőzés állása, amely a félidő végére 14-13-as előnnyel zárult.

A második félidőben is folyamatos hazai vezetés mellett, folytatódott a mérkőzés. A 8 gólig jutó Imre Lőrinc megállíthatatlan volt. Jól szervezete a játékot, miközben a bal átlövői poszton Miskolci Ábel és Szuhányi Zoltán felválva váltották egymást.

A mérkőzés 37. percében 21-20 hazi vezetésnél sajnos 2 perces hátrányba kerültünk és nagyon rosszul jöttünk ki belőle. Alig 4 perc alatt az ellenfél megismételte azt a bravúrt, amit az első félidőben az UKC hajtott végre. 21-25-re módosult az eredmény.

A mérkőzés utolsó 8 percében a fáradség jelei mutatkoztak a csapatban. Már nem lépett pályára sem Miskolci Ábel és sem Szuhányi Zoltán. A pályán lévőknek többször lett volna lehetőségei a felzárkózásra, de a befejezésekhez már nem volt elég koncentráció.

A mérkőzés végül 28-31-es (14-13) verséggel zárult.

A hazai csapat összeállítása:Kovács Ede (kapus); Balis Bence (1); Szemán Bars (6); Miskolci Ábel (2); Imre Lőrinc (8); Bán Krisztián (1); Almási Zoltán; Szarka Ákos (4); Szuhányi Zoltán (4).

A hazai csapból Imre Lőrinc, Szemán Bars és Kovács Ede, mig az ellenfél csapatából Vám Dávid emelkedkedtek ki.

 

 


 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:15
 
Mizse KC ifjúsági - Lajosmizsei UKC edzőmérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
OSB mérkőzés
Írta: Administrator   
2011. január 14. péntek, 18:49

A felkészülés második hetét lezáróan edzőmérkőzést játszott a Lajosmizsei UKC ifikorú felnőtt csapata a másik lajosmizsei egyesületnek, a Mizse KC ifjúsági csapatával.

A Szekeres Lászó által írányitott  Mizse KC csapata az első percekben gyors kontra támadásokkal elhúzott 2-0, 4-2-es állásra. A mérkőzés első 5-6 percében sok labda technikai hibát követtünk el, hiszen a héten alig fogtak labdát a mieink.

A következő percekben azonban fokozatosan játékba lendültünk és félidőre már 4 gólos előnyre tettünk szert.

A második félidőben tovább tartott a lendületünk. Fokozatosan növeltük az előnyünket és 9 gólos gyözelemmel zártuk az első felkészülési mérkőzésünket.

A mérkőzésen bemutatkozott Szendi Sándor is, aki a Mizse KC felnőtt csapatától érkezik a klubunkhoz  és már részt vett a heti edzésmunkában is.

A játékosaink hozzáállásáról 90%-os elégedettségről beszélhetünk. A megbeszélt taktikai feladatok és a helyzetek kihasználásában azonban még további előre lépésre van szükség.

A mérkőzésen az ellenfél csapatából Bozsó Benjamin és Suba Gergely nyújtott jó teljesítményt. Nálunk elégedet volt az edző Tasi Ferenc, Imre Lőrinc, Szendi Sándor és Bojtos Zsolt teljesítményével.

A felkészülés ezen szakaszában a pályán mutatott teljesitmény és eredmény az elvárásoknak megfelelően alakult.

A serdülő csapatból a Miskolci Ábelnek és Szuhányi Zoltánnak a csapatba való beépítése is megkezdődött. A két fiatal játékos szintén tagja lehet a felnőtt csapatunk keretének.

A következő héten újabb kondicionális képesség fejlesztések, és egyre fokozodó labdás technikai taktikai edzés várnak a mieinkre.

A jövő heti edzőmérkőzésünk helyszíne és partnere jelenleg még szervezés alatt áll.

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:16
 
Fölényes győzelem Tökölön! PDF Nyomtatás E-mail
OSB mérkőzés
Írta: Administrator   
2011. január 10. hétfő, 14:55

Sikeresen kezdte az új évet a Lajosmizsei UKC serdülőcsapata. Január 6.-án 17 óra 30 perckor idegenben szerepelt csapatunk a Tököl KSK otthonában.

A mérkőzés első percétől kezdődően magabiztosan játszott csapatunk. Sok jó egyéni teljesítményt fedezhetünk fel a csapatunkban. Kiemelkedően játszott a mérkőzésen Imre Lőrinc 10 gól, Miskolci Ábel 10 gól, Szuhányi Zoltán 7 gól, Szemán Bars 6 gól, Bán Krisztián 5 gól.

A mérkőzés végeredménye: Tököl KSK - Lajosmizsei UKC 23:43

 

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 08:29
 
Dabas VSE KC - Lajosmizsei UKC 39 - 27 (21 - 14) PDF Nyomtatás E-mail
OSB mérkőzés
Írta: Administrator   
2010. december 07. kedd, 09:41
A bajnok esélyes Dabas VSE otthonába látogatott az UKC, ahol nagyon sok hibával játszott. Az ellenfél is sok hibával játszott, de jobb kapus teljesítményének köszönhetően már félidőben tekintélyes előnyre tudtak szert tenni. A második játékrészben is folytatódott a sok hiba - hiba hátán való befejezések. Szélsőink betliztek. Nem tudtuk megállítani a dabasi Kiss Attilát, aki a mezőny legjobbjaként 14 gólt tudott dobni nekünk.
A mérkőzésen BaLis Bence (4 gól) Szemán Bars (5 gól) Imre Lőrinc (7 gól) voltak a legeredményésebbek az UKC- tól.
Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 08:28
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174772

Hírkövető

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség