2018. April 21.
Hirdetés
 
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_2
ukc_tiszakecske_3
ukc_tiszakecske_4
ukc_tiszakecske_5
ukc_tiszakecske_6

 

A közelmúltban történtek

 • A Lajosmizsei UKC egyik legigéretesebb korosztálya a 94-95-ös születésű OSB csapat. Kiválóan fejlődtek az elmúlt bajnoki évben és néhányan már stabil kerettagokká váltak a felnőtt csapatunkban is.

  A jövő nagy generációja lehet a következő években!

 • Térdre kényszerítette fiatal csapatunk a bácsalmási felnőtteket!

  A Lajosmizsei UKC történetében a PVSE Bácsalmás férfi kézilabda csapata felett aratta a legnagyobb arányú 21 gólos felnőtt győzelmét.

  Végeredmény: 44:23 (21:9)

 • A Lajosmizsei UKC az év egyik legjobb mérkőzésén hatalmas csatában, mindössze 3 góllal maradt alul a teljesen felnőtt játékosokat adó bajnok Dunaföldvár VKC csapatával szemben.

  Az NB II-es szinvonalú mérkőzés végeredménye: 22:25

 • Kemény férfias küzdelem jellemezte a Dunaföldvár VSE elleni mérkőzésünket, amelyen fiatal játékosaink az utolsó percig harcban álltak a gyözelemért.

  Az év egyik legszinvonalasabb játékát nyújtotta az UKC!

NB II junior
Junior lányaink vereséggel folytatták PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2016. október 05. szerda, 06:11

 

Az elmúlt hétvégén Békéscsabára utaztunk és a Csorvás csapatával szemben léptünk pályára, ahol junior lányaink 7 gólos vereséget szenvedtek.

Rosszul kezdtük a találkozót. A csorvási lányoknak már a 10. percben 5 gólos előnyük volt. A védekezésünk és a támadásunk nem működött, nem volt meg azt a lendületet, ami az előző hétvégén a Makói csapat ellen mutattunk. Az első félidő végére sem tudtuk össze szedni a játékunkat, így maradt az 5 gólos különbség a Csorvás javára.

A második félidőt valamivel jobban kezdtük, de ez sem volt elég, hogy közelebb kerüljünk az ellenfelünkhöz. A 12. percben még 4 gól volt a hátrányunk, de onnantól kezdve a különbség egyre csak nőtt. Junior lányaink teljesen elfáradtak így 7 gólos vereség lett a végén.

Összességében megérdemelten tartotta otthon a Csorvás a 2 pontot. Ezen a napon bennük sokkal nagyobb tűz égett, mint az UKC-s juniorokban. Tanulni kell a hibákból és továbblépni, hiszen 2 hét múlva a bajnokság következő fordulójában az Algyő csapatával fogunk megmérkőzni.

Lajosmizsei UKC: Sárközi, Batucsik (kapusok); Rapi (3); WUNDERLING (5); BUJDOSÓ (7); SAJÓ (5); Kóra (3); Treiber (1); csere: Vas; Hajzer; Nagy; Lakatos; Vén; Kossa edző: Nagy Ferenc

Csorvási SK: Németh; Zsiga; GAJDÁCS (5); Mitykó (2); PETROVSZKI (7); KURUCZ (9); Samu (3); Popol (1); Ivanics (1); Békefi; Baráth (3); Lévai B.; Lévai V.; Gömöri edző:

Játékvezetők: Lengyel Vivien, Sebestyén Fanni

Csorvási SK- Lajosmizsei UKC 31:24 (17:12)

Kétpercesek: 5 illetve 7

Hétméteresek: 6/5 illetve 7/5

Nagy Ferenc edző: Junior csapatom a mérkőzés első 8-10 percét álmosan kezdte így nagyon korán kialakult az 5-6 gólos különbség a két csapat között, amely végig kísérte az egész mérkőzést.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2016. október 05. szerda, 06:16
 
Edzés nélkül sajnos nem megy PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2011. október 02. vasárnap, 07:59

Dunakeszi VSE Magyarság - Lajosmizsei UKC 40:22(16:12)

Lajosmizsei UKC: Póder D (kapus) - Balis B  -Szuhányi Z (6)- Imre L (6) -  Szarka Á (2) - Almási - Török Á(1) Csere: Kovács E (4); Kalocsa D(1); Almási Z; Kövér D(1); Takó T (1); Játékvezető: Pauló Tamás és Péli Máté

A játékvezetők kifogástalanul jól és következetesen vezették a mérkőzést.

Kiállítások: Hazaiaknál 8 perc, Nálunk: 4 perc;

7 méteresek: Hazaiaknál 0, Nálunk 6-ból 2;

Jó teljesítményt nyújtott: Imre Lőrinc

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: Egy félideig voltunk csak ellenfelei a hazaiak csapatának. Kulcsjátékosaim mélyen önmaguk allatt teljesítettek. Edzés látogatási hiányosságok és kondicionális problémáit nem lehet mérkőzés közben megoldani.

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. október 02. vasárnap, 08:20
 
Váratlan vereség a junioroknál PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2011. szeptember 25. vasárnap, 06:43

Kikapott a junior csapatunk a Gyömrő csapatától

Az NB II második fordulójában csapatunk váratlan vereséget szenvedett a esélytelenebbnek tűnő hazaiak csapatától.

A csapatunknak nélkülöznie kellett Szemán Barsot, aki iskolai elfoglaltsága miatt nem utazhatot velünk. Így a teljesen más felállásban kellett pályára lépnie a csapatnak.

Az első félidőben emberfogással őrizték Szuhányi Zoltánt, így a belső játékot Imre Lőrincnek és Szarka Ákosnak kellett szerveznie. Felváltva estek a gólok mind két játékrészben egyik csapatnak sem sikerült 2-3 gólnál nagyobb előnyt tartósan megőriznie. Félidő végén 13:13 -as állással fordulhattak a csapatok.

A folytatásban is szoros emberfogással őrízték Szuhányit. A második játékrész első felében sikerült a csapatunknak 2 gólos előnyre szert tenünk. A 48 percben 20:22-re vezetünk. Aztán sajnos elfáradtunk! A csere játékosaink sajnos nem tudtak a segítségünkre lenni. Az elkövetkező 12 percben már csak 1 gólra volt ereje a csapatnak, miközben 7 góllal válaszolt az ellenfél.

Gyömrő VSK - Lajosmizsei UKC 27:23 (13:13)

Lajosmizsei UKC: Póder D (kapus) - Balis B (3) -Szuhányi Z (5)- Imre L (9) -  Szarka Á - Almási - Török Á(4) Csere: Kovács E; Kalocsa D; Almási Z; Kövér D; Takó T; Vincze;

Játékvezető: Espár Lajos és Pék György

A játékvezetők kifogástalanul jól és következetesen vezették a mérkőzést.

Kiállítások: Hazaiaknál 18 perc, Nálunk: 16 perc;

7 méteresek: Hazaiaknál 4-ből 2, Nálunk 8-ból 6;

Mérkőzés állása: 6. perc: 2-3; 12 perc: 5-7; 16. perc: 7-10; 21.perc: 10-11; 30.perc: 13-13; 34.perc: 15-15; 40.perc: 19-17; 48.perc: 20:22; 60.perc: 27-23;

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott: Póder Dávid, Imre Lőrinc, Balis Bence, Szuhányi Zoltán, Török Árpád

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: A mérkőzést egyértelmű esélyeseinek számítottunk. Soha nem távoztunk még vereséggel Gyömrőről. Szemán Bars hiányát a csapat csak 47 percig volt képes megoldani.  Az elfáradó jobb oldalunk teljesen összeomlott. Nem volt képes megoldani a feladatát, és sajnos a végjátékban sorozatban sorsdöntő helyzeteket hagytak ki, amelyek eldöntötték a mérkőzést.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 25. vasárnap, 07:23
 
9 gólos győzelem a Mogyorodi KSK ellen PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2011. szeptember 18. vasárnap, 21:47

Magabiztos győzelem az NB II-es junior találkozón!

A Lajosmizsei UKC történetének első NB II-es junior mérkőzésén iskola játékkal győzte le a Mogyoródi KSK junior csapatát.

A fizikálisan jobb felépítésű ellenfelével szemben minden tekintetben jobb teljesítményt nyújtva az első perctől kezdődően saját kezében tartotta junior csapatunk a mérkőzés irányítását.

Lajosmizsei UKC - Mogyoródi KSK 27:18

Lajosmizsei UKC: Póder D (kapus) - Balis B -Szuhányi Z - Imre L - Szemán B - Szarka Á - Török Á Csere: Kovács E; Kalocsa D; Almási Z; Kövér D; Takó T;

Edzői vélemény

Nagy Ferenc: A csapatom dicséretet érdemel mert igazi egységes csapatmunkát mutatott be. Fantasztikusan védekeztünk, amelyre nem volt alternatívája az ellenfelünknek. Több játékosunk kiemelkedően jó teljesítményt nyújtott. Szellemes támadásainkkal jól szórakoztatuk a fantasztikus hangulatot szolgáltató közönségünket.

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 18. vasárnap, 22:17
 
Lajosmizsei UKC - Dabas VSE KC ifi edzőmérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2011. augusztus 26. péntek, 13:57

Lajosmizsei UKC - Dabas VSE KC 23 - 34 (14 - 15)

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is az ifjúsági csapatunk az NB I B-s Dabas VSE KC ifjúsági csapatával.

A tartalékosan felálló csapatunk több játékosa és kapusa nélkül felállva, nehezen lendült játékba a rendkívül motivált ellenfelével szemben.  A vendég csapat folyamatosan vezetett az első perctől kezdődően 4:2; 5:10-re is. Az első edzőmérkőzéshez hasonlóan, itt is a játékidő második felére sikerült megtalálni a saját játékritmusunkat, amelynek eredményeképpen a félidő végére 14:15-ös állásra sikerült felzárkóznunk.

A második félidőben felváltva estek a gólok egészen a félidő közepéig. Aztán két - három sikertelen támadás befejezést követően, gyors lerohanásos befejezéssel volt eredményes a vendégek csapata. 6 perccel a vége előtt 20:25-ös állás után az elfáradó csapatunkat állva hagyva, 9 gólos vereséget szenvedtünk ellenfelünktől.

A visszavágó mérkőzésre 2011. augusztus 29.-én este 17.30-kor sor Dabason.

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: Több játékosunk távolmaradása miatt, csak 50 percig voltunk ellenfele a Dabas VSE KC csapatának. Védekezésünkben rendkívül sok még a hiba, amiben javulnunk kell. A folyamatosan elfáradó kezdő játékosaink a mérkőzés utolsó percében már nagyon sok hibával játszottak, ziccereink 30% -át értékesítettük, miközben gyors gólókat kaptunk.

Javulnunk kell még a végjátékban mutatott eredményességi szintünkön, és a kollektivitásban. Ugyanakkor már felfedezhetőek a szellemes, szemfüles párkapcsolatok kialakulása is.

 

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 08:57
 
Nagyon sok a hiba még, a csapatot ismételten össze kell rakni PDF Nyomtatás E-mail
NB II junior
Írta: Administrator   
2011. augusztus 17. szerda, 17:33

Lejátszotta az ifjúsági csapatunk is az első felkészülési mérkőzését az Albertirsa csapata ellen

Az UKC ifi csapata az Albertirsa NB II-es ifjúsági csapatát fogadta az első felkészülési mérkőzésén.

A csapatunk 50%-a most tért vissza a nyaralásából, így korántsem volt véletlen hogy az első félidőben rengeteg hibával játszottak a mieink. Az elenfelünk viszont az agreszív 4:2 -es védekezésével komolyan megtudta lepni a játékosainkat.

Az Albertirsa folymatosan vezetett az első féidőben, sőt még 6-10-es állást is jelzett az eredményjelző a vendégek számára. A félidő végére felzárkóztunk, de még mindig 2 gólos hátrányban 13:15-ös vendég előnnyel zárult az első játékrész.

A második játékrész elején még tartott a vendégek jó játéka, azonban fokozatosan átvettük a játék irányítását és lendületes játékunkkal már 9 gólos előny birtokában voltunk az utolsó 10 percen belül.

A végére egy kicsit kiengedve de biztos győzelmet aratott első felkészülési mérkőzésén az ifjúsági csapatunk.

A mérkőzés végeredménye: Lajosmizsei UKC - Albertirsa 35 : 28 (13:15)

Az edzői vélemény:

Nagy Ferenc: A csapat fele még csak most vett rész először a felkészülésben, éppen ezért nagyon sok alapvető hibát vétetettünk mind a védekezésben és mind a támadásokban. Ezeket a hibákat az ellenfelünk pedig jól tudta a maga javára hasznosítani.

A játék 25. perce után kezdtünk csak el játszani a játékot, amelyet fokozatosan sikerült az elenfelünkre rákényszeríteni. Feljavultunk a védekezésben és a támadások befejezésében. Így viszonylag alig 15 perc alatt a 3 gólos hátrányból 9 gólos előnyt tudtunk elérni.

Nagyon sok a hiba még, a csapatot ismételten össze kell rakni, amelyet csak közös edzésmunkával lehet megvalósítani.

Remélem, hogy a játékosaink most már mindannyian be tudnak kapcsolódni az edzésmunkába és újabb edzőmérkőzéseket tervezhetek a számukra.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:08
 


Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174773

Hírkövető

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség