2018. April 21.
Hirdetés
 
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_2
ukc_tiszakecske_3
ukc_tiszakecske_4
ukc_tiszakecske_5
ukc_tiszakecske_6

 

Címlap Férfi szakosztály NB II felnőtt

A közelmúltban történtek

 • A Lajosmizsei UKC egyik legigéretesebb korosztálya a 94-95-ös születésű OSB csapat. Kiválóan fejlődtek az elmúlt bajnoki évben és néhányan már stabil kerettagokká váltak a felnőtt csapatunkban is.

  A jövő nagy generációja lehet a következő években!

 • Térdre kényszerítette fiatal csapatunk a bácsalmási felnőtteket!

  A Lajosmizsei UKC történetében a PVSE Bácsalmás férfi kézilabda csapata felett aratta a legnagyobb arányú 21 gólos felnőtt győzelmét.

  Végeredmény: 44:23 (21:9)

 • A Lajosmizsei UKC az év egyik legjobb mérkőzésén hatalmas csatában, mindössze 3 góllal maradt alul a teljesen felnőtt játékosokat adó bajnok Dunaföldvár VKC csapatával szemben.

  Az NB II-es szinvonalú mérkőzés végeredménye: 22:25

 • Kemény férfias küzdelem jellemezte a Dunaföldvár VSE elleni mérkőzésünket, amelyen fiatal játékosaink az utolsó percig harcban álltak a gyözelemért.

  Az év egyik legszinvonalasabb játékát nyújtotta az UKC!

NB II felnőtt
Fiatal balátlövő érkezett NB I/B-ből PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. október 08. szombat, 04:37

Bemutakozott Kiss Attila az UKC-ban

A Lajosmizsei UKC és a Dabas VSE együttműködési megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében az NB I/B felnőtt csapatában szereplő Kiss Attila a Lajosmizsei UKC NB II-es felnőtt csapatában kettős játékengellyel szerepel.

Az együttműködést a Magyar Kézilabda Szövetség jóváhagyta, így már péntek este Kiss Attila részt is vett az UKC felnőtt edzésén.

A balátlövő és irányító poszton bevethető fiatal játékos, térdsérülésből visszatérve közösen készült a vasárnapi Salgótarjáni Strandépítők elleni bajnoki mérkőzésre.

Tovabbi hirek
 
Magyar Kupa: Fantasztikus mérkőzést játszott az UKC PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. október 07. péntek, 15:31

 Kialakulóban az UKC játéka

A Magyar Kupa 2. fordulójában, a tavalyi NB II-es bajnokot a Makói KC csapatát fogadta az UKC.

Mint korábban már beszámoltunk folymatosan kezd összeállni a felnőtt csapatunk játéka. A mérkőzésről - mérkőzésre egyre jobb formát mutató UKC már csak egy karnyújtásnyira volt a győzelemtől.

Nagy Ferenc edző által épített fiatal csapat edzésmunkája kezdi villogtatni erejét. Két hónapja dolgozik együtt a keret, amely mostanra kezd csapatként funkcionálni. Fantasztikus mérkőzést sikerült játszaniuk a Makói KC gárdájával.

A mérkőzés előzményeként érdemes megemlíteni, hogy a felnőtt csapatunk iszonyatos gólszegénységben játszotta le az első 3 NB II-es bajnoki mérkőzését. Nos ezen a ponton is sikerült az UKC-nak jelentős előrelépést tennie.

A mérkőzés első félidejében egy teljes más harcmodorban és játék stilusban kezdett el játszani az UKC mint az előző 3 NB II-es bajnoki mérkőzésén láthattuk.  Az UKC megpróbálta a saját játékát ráerőltetni a vendégek játékára. Ez az első 10 percben azonban még nem hozta meg az eredményt hiszen 7 gólos előnyre tett szert a Makó (2-9). Dacára az eredménytelenségnek Nagy Ferenc edző továbbra is erőltette a szokatlan játékstilust. És neki lett igaza, mert az elkövetkezendő 20 percben 14 UKC-s gólnak örülhettek az nézők, miközben már csak 12 vendég válasz érkezett. (16-21)

A második félidőben pedig folytatódott az UKC gólzápor. A 43. percben ledolgozta 5 gólos félidei hártányát a csapatunk 27-27-es állásnál. Aztán kettős emberhártányba kerülvén ujra 3-4 gólos előnyt sikerült szereznie a Makónak. A vége előtt 1 perc 22 másodperccel 33-35-ös állásnál időt kértünk és alig 40 másodperc alatt 35-35-re módosítottuk az ereményt. Még volt 10 másodperces támadási időnk, de azt már nem tudta kihasználni a csapatunk.

Lajosmizsei UKC - Contitech Makói KC 35:35 (16:21)

 Nézőszám: 60

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R (kapus) - Izsó(7) - Kapás - Kozma (4) - Lévai F(2) - Palásti L (8) - Szendi S (4) Csere: Járdi Á(1); Póder D; Szél D (2); Dani Zs (7); Szemán B; Imre L;

Játékvezető: Bátori Dezső és Vékony János

Zsűri: Tookos György

A játékvezetők jól és következetesen vezették a mérkőzést.

Mérkőzés állása: 3.perc: 2-2; 10.perc: 2-9; 16.perc: 7-12; 20.perc: 9-16; 26.perc:13-17; 30 perc: 16-21; 35.perc: 20:23; 40.perc: 24-27; 43.perc: 27:27; 48.perc: 27:31; 58. perc: 33-35; 60.perc: 35-35;

Kiállítások:  Nálunk 4 perc; Vendégeknél 4 perc,

7 méteresek:  Nálunk: 1-ből 0; Vendégeknél: 7-ból 6,

Az egész csapat jó teljesítményt nyujtott.

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: A két hónappal ezelőtt megkezdett közös munkánk gyümölcse lassan kezd beérni. Az elmúlt időszakban NB I/B-s és NB II-es élmezőnyhöz tartozó csapatokkal mérkőztünk meg. Néhányan, akik még nem ismerik korábbi csapataimnak a felkészítésének a menetét, szokatlannak ítélték a neves és erős csapatokkal szemben való felkészülési mérkőzéseinket.

Az NB II-es bajnokság egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapata vagyunk. Egy olyan kerettel kezdtük el az bajnokságot, amelyben a csapat 80%-a most játszik életében először NB II-es felnőtt mérkőzéseket.

A felkészülési tornákon még egyik csapat sem volt kész a bajnoki mérkőzésekre, és ezeket az eredményeket csak tájékozódó mérkőzéseknek kellett tekinteni.

Azonban az első 3 bajnokimérkőzés megmutatatta számunkra a bennünk rejlő hibákat és rutintalanságokat, amelyeket igyekszünk azonnal kijavítani. De nem csak a hibákra de a bennünk rejlő lehetőségekre is megtaláltuk a helyes válaszokat.

Az elkövetkezendő bajnoki mérkőzéseinken már a saját játékunkat szeretnénk játszani, amely remélhetőleg nagyon sok érdeklődőt vonz ki a mérkőzéseinkre.

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. október 07. péntek, 17:15
 
Érik a játék az UKC-nál! PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. október 02. vasárnap, 08:22

Egyre jobb formába lendül a UKC felnőtt csapata

Dunakeszin szerepelt a felnőtt csapatunk.

Dunakeszi VSE Magyarság - Lajosmizsei UKC 27:23 (13:9)

Nézőszám: 60

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R (kapus) - Izsó(5) - Kapás (4)- Tasi F (3) - Lévai F(2) - Palásti L (4) - Szendi S (1) Csere: Járdi Á(2); Kozma E; Tóth T; Póder D; Szél D (1); Szarka Cs(1)

Játékvezető: Pauló Tamás és Péli Máté

A játékvezetők jól és következetesen vezették a mérkőzést.

Mérkőzés állása: 4.perc: 1-1; 10.perc:3-3; 16.perc: 5-4; 20.perc: 8-4; 26.perc:10-7; 30 perc: 13-9; 35.perc: 16:10; 40.perc: 18-12; 52.perc: 23:20; 58.perc: 25:21; 60.perc: 27-23;

Kiállítások: Hazaiaknál 18 perc, Nálunk 6 perc;

7 méteresek: Hazaiaknál: 3-ból 3, Nálunk: 5-ből 1;

A csapatban jó teljesítményt nyújtott: Izsó Balázs, Kapás Krisztián, Tasi Ferenc, Palásti László

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: Az idei legjobb játékunkat mutattuk be ellenfelünk otthonában. Kezdenek összeállni a csapatrészek. Az elmúlt két bajnoki fordulóból sok hibát sikerült kijavítania a csapatomnak, de még mindig fellelhetőek a rutintalan, meggondolatlan és a nem kellő kontcentrációval végre hajtott befejezések és döntések. 4 hétméterest hibáztunk és a pálya közepén 4-szer veszítettük el a labdát belemenésből,  3 tétlenségi támadást veszítettünk, 1 passzív jelzés utáni gólt kaptunk.

Jelen pillanatban még mindig gólszegénységben szenvedünk, de a kilábalás jelei már érződnek. Ha rutintalan megoldásaink számát meg tudjuk felezni, akkor a lőtt góljaink száma minden mérkőzésen a 30 fölött lenne.

Folytatjuk a hibáink kijavítását és az egymás mellett játszó játékosok kapcsolatrendszerének a javítását.

Örülök annak, hogy javultunk a támadás szervezési sebességünkben és a védekezési hatékonyságunkban valamint annak hogy csapatként játszottunk. Ezekre most már lehet építeni, amely a következő heti feladatunk lesz

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 04:52
 
Tanuló fázisban még az UKC PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. szeptember 25. vasárnap, 07:31

Kevés a lőtt gól a felnőtt csapatnál

Rutinos csapat fogadta a felnőtt csapatunkat Gyömrőn az NB II-es bajnokság 2. fordulójában. A két évvel ezelőtti NB II-es bajnokcsapat méltán bizonyította korábbi hírnevét.

Az első félidő közepéig tudtuk játszani a saját játékunkat. Jó játékkal vettük fel az ellenfelünkkel a harcot, de a folytatásban rutintalan megoldásaink miatt már hatalmas 8 gólos előnyre tettek szert a haziak. 14:6.

A második játékrészben fokozatosan javult a játékunk, többször is voltak felzárkózási lehetőségeink de sajnos a fontos pillanatokban mindig belehibáztunk. Védekezésünk átszervezésével hatékonyabbá vált a játékunk, de sajnos támadásban kevésszer voltunk eredményesek. Teljesen megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat. 30:18

Gyömrő VSK - Lajosmizsei UKC 30:18 (14:6)

Nézőszám: 132

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R (kapus) - Bojtos - Járdi - Tasi F (1) - Lévai F - Palásti L (9) - Szendi S (2) Csere: Izsó B (2); Kapás K (4); Kozma E; Tóth T; Póder D; Szél D; Szarka Cs

Játékvezető: Espár Lajos és Pék György

A játékvezetők jól és következetesen vezették a mérkőzést.

Mérkőzés állása: 5.perc: 2-2; 15.perc: 7-4; 23.perc: 12-5; 30 perc: 14-6; 36.perc: 18:9; 40.perc: 20-12; 51.perc: 25:15; 54.perc: 27:17; 60.perc: 30-18;

Kiállítások: Hazaiaknál 4 perc, Nálunk 6 perc;

7 méteresek: Hazaiaknál: 5-ből 2, Nálunk: 7-ből 4;

A csapatban jó teljesítményt nyújtott: Dolgoborodov Róbert; Lévai Ferenc, Palásti László

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: Egyelőre még szokjuk és tanuljuk az NB II-es bajnokság légkörét. A junior korból felnőtt korba átlépő játékosaimnak, a felnőtt rutinos csapatokkal való mérkőzés a teljes játékidő allatt, még nehéz feladatnak bizonyul.

Folyamatosan tanulunk a hibáinkból, amelyet mérkőzésről - mérkőzésre javítunk. Bár még az eredményekben sajnos nem mutatkozik meg de a mérkőzések különböző periódusaiban már láthatóak az elvégzett munkának a jelei.

Egy teljesen új csapatot kell építenünk, amelyben a csapat szerkezeti elemek még nem álltak össze. A csapatépítés nehézségeinek és a kudarcainak a pillanatai sajnos nem kerülhetőek el és csak ezek árán léphetünk előrébb.

Javítanunk kell a támadó játékunk eredményességén, mivel az elmúlt 2 bajnoki mérkőzésen kevés volt a lőtt gólunk száma. Védekezésünkben is van még néhány kérdőjel amin változtatunk kell. Egyéni felelősségvállalásban, taktikai fegyelmezettségben előrébb léptünk, de ez még nem mondható el mindekiről.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. október 03. hétfő, 13:38
 
Magyar Kupa: Makó az ellenfél PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. szeptember 21. szerda, 11:44

A Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette a Magyar Kupa 2. fordulójának a sorsolását.

Hazai pályán a Lajosmizsei UKC szeptember 5.-én este 18 órakkor fogadja a Makói KC férfi kézilabda csapatát, amely az NB II dél-keleti csoportjában szerepel.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és szúrkolóinkat a mérkőzésre.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 22. csütörtök, 11:22
 
Lecke az első NB II-es mérkőzésen PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. szeptember 18. vasárnap, 22:18

Felesleges szabálytalanságok miatt vereség a nyitányon

A Lajosmizsei UKC első NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzésén verhető csapattal szemben maradt alul.

Nagy érdeklődés övezte az UKC első hazai mérkőzését. A fiatal lajosmizsei csapat a Mogyoródi KSK férfi kézilabda csapatát fogadta, az NB II keleti csoportjában.

A mérkőzés első perceiben a vendégek kerültek 2-3 gólós előnybe, amelyet az UKC-nak rövidőn időn belül  sikerült is ledolgoznia és 7:6-ra átvette a vezetést. Sajnos azonban a 3 szori kettőperces kiállításaink miatt megtört a lendület és 8:16-ra ismételten a vendégek birtokolhatták az előnyt a félidő végére.

A második játékrész elején felváltva estek a gólók mind a két oldalon, igy nem sikerült felzárkóznia az UKC-nak. Aztán bekövetkezet a felesleges és felelőtlen szabálytalanságok időszaka, amelyben 7 kettőperces kiállítást könyveltek el a játékvezetők a részünkre zsinórban. Így folyamatos emberhátrányban játszottuk végig a mérkőzés hátralévő időszakát, amelyben esélyünk sem volt a szépítésre.

Lajosmizsei UKC - Mogyoródi KSK 22:34

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R (kapus) - Izsó B - Szarka Cs - Tasi F - Lévai F - Palásti L - Szendi S Csere: Bojtos Zs; Kapás K; Kozma E; Kun I; Rubos B; Szél D; Járdi Á

A csapatban jó teljesítményt nyújtott: Dolgoborodov Róbert; Kun István; Lévai Ferenc, Palásti László és Szendi Sándor

Edzői vélemény

Nagy Ferenc: Fiatal csapatom az NB II-es mérkőzések rutintalan csapdájába esett. A pályára lépő csere játékosaink sajnos nem tudták terhermentesíteni az elfáradó kezdő játékosokat és a második félidőben folyamatos emberhátrányos helyzeteket okoztak a felesleges és szükségszerűtlen szabálytalanságaikkal. Ezáltal esélyt sem adva a teljes létszámú játékra. 3 játékosunk is a pályára lépését követő 5-6 percen belül kétszer is kiállításra került. Kétszer is kettős emberhátrányban kellett játszani a csapatnak az erősebb fizikumú mogyoródiakkal szemben a második félidőben. A csapat ezt a terhet már nem tudta elviselni. 

Tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, amelyen jó leckét kaptunk a taktikai fegyelmezetlenségeink miatt.

A csapat építés időszaka tehát még nem fejeződött be az első fordulóra. Következő bajnoki ellenfelünkkel (Gyömrő VSK)  szemben mind védekezésben és mind támadásban szerkezeti változtatásokra is van szükség, amelynek előkészítése a jövőhét edzésfeladata lesz. Remélem gyorsan sikerül a taktikai fegyelmezetlenségeinken javítani és a legoptimálisabb összeállításban a pályára lépni a következő fordulóban.

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 18. vasárnap, 23:46
 
Fokozatosan javuló játék erős csapatokkal szemben PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. augusztus 29. hétfő, 12:23

Befejeződött a Mizse Kupa Férfi Felkészülési Kézilabda Torna

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Mizse Kupa ahol, erős csapatokkal mérkőzhetett meg az UKC felnőtt férfi kézilabda csapatunk. Az NB I/B és NB II-es csapatokat felvonultató tornán végig nagy iramú mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők. A csapatoknál még vannak javulni valók, mind a védekezés mind a támadások területén, de a küzdeni akarásban az utosó percekig jelesre vizsgáztak a csapatok.

A tornán nem csak a csapatok játékosai tartottak főpróbát, hanem már a szurkló táborok is a bajnoki rajtra élezték hangszálaikat. A játékvezetők sem voltak könnyű helyzetben, hiszen nehéz mérkőzéseken kellett az új játékvezetői szemléletet alkalmazniuk, amelyek mind a csapatok mind a szurkolók számára szokatatlan kiállítási számokat produkáltak a mérkőzéseken.

Összefoglaló az UKC mérkőzéseiről:

Lajosmizsei UKC NB II - Pénzügyőr mérkőzés NB II 20:21 félidő (12:10)

UKC: Dolgoborodov (kapus); - Bojtos (3 gól); - Szarka (2 gól); - Tasi; - Kun (4 gól); - Lévai (4 gól); Török; Szendi; Sipos; Izsó (2 gól); Rubos; Járdi (4 gól); Kapás; Csányi; Kozma (1 gól); Palásti (1 gól);  Szél; Tóth; Edző: Nagy F

Mérkőzés állása: 3. perc 2-3; 9. perc 5-4; 11. perc 6-4; 15. perc 10-5; 21. perc 12-8; 25. perc 12-10; 33. perc 14-13; 38. perc 17-18; 47. perc 19-19; 48. perc 19-22; 50 perc 20-21;

A mérkőzés két azonos képességű és életkorú csapat rangadója volt, ahol az első játékrészben az UKC-nak sikerült leghamarabb magához ragadnia a vezetést, ahol már 5 gólos előnyre is szert tudott tenni. A félidő végére a kiállításaink miatt az előny 2-re apadt.

A második játékrész közepén egy kettős emberhártányos helyzetben a vendégeknek sikerült utolérnie a csapatunkat, ahol felválta estek a gólok. A mérkőzés vége előtt 3 perccel 19:19 -es állásnál ismét kettős emberhátrányba kerültünk, ahol 3 gólt kaptunk és csak kettővel sikerült válaszolnunk. Így alakulhatott ki a 20:21-es végeredmény.

Lajosmizsei UKC NB II - Tököl KSK NB I/B 9:13 félidő (18:29)

UKC: Dolgoborodov (kapus); - Bojtos; - Szarka (1 gól); - Tasi (1 gól); - Lévai (5 gól); Török (2 gól)Szendi (1 gól); Sipos (2 gól); Izsó; Rubos; Járdi (1 gól); Kapás (1 gól); Csányi; Kozma (2 gól); Palásti;  Szél (2 gól); Tóth; Edző: Nagy F

Mérkőzés állása:5 perc 3-2; 10. perc 4-6; 16. perc 7-9; 20. perc 8-12; 25. perc 9-13; 31. perc 10-17; 35. perc 13-20; 40. perc 17-22; 48. perc 17-28; 50. perc 18-29;

A Lajosmizsei UKC 3:2:1-es nyitott védekezéssel próbálta felvenni a harcot a tavalyi NB I/B-s bajnokság 6. helyezett csapatával, amely jóval erőssebb fizikai felépítéssel rendelkeztek. Az első félidőben folyamatos ütközéseknek voltak állítva a játékosaink mind védekezésben mind pedig támadásban. Nehezen sikerült feltörnünk a zárt 6-os falú védekezésüket, ugynakkor folyamatos intenzív lábmunkára voltunk kényszerítve a védekezésben. Az első félidőben nagyon jól játszott a csapatunk annak ellenére hogy kevés gólt sikerült lőnünk.

A félidei szünet sajnos rosszul jött az UKC-nak hiszen az első 5 percünket 5-0-ra veszítettük el. Így a második félidőben egy 6-7 gólos hártányban felváltva estek a gólok. A mérkőzés utolsó 8 percére teljesen elfáradt a csapatunk, így már könnyen tudott eredményes lenni a Tököl KSK.

Lajosmizsei UKC NB II - Törökszentmiklósi Székács NB II 7:11 (5:4)

UKC: Dolgoborodov (kapus); - Bojtos; - Szarka (1 gól); - Tasi; - Lévai (1 gól); Török; Szendi (1 gól); Sipos; Izsó (1 gól); Rubos (1 gól); Járdi (1 gól); Kapás; Csányi; Kozma; Palásti (1 gól);  Szél; Tóth; Edző: Nagy F

Mérkőzés állása: 2. perc 2-1; 8.perc 2-3; 11. perc 4-3; 15. perc 5-4; 17.perc 6-5; 26. perc 7-10; 30.perc 7-11;

Az utolsó mérkőzésen két teljesen elfáradt csapat találkozott és a rövidett játékrészben izgalamas és küzdelmes csatát láthattunk. Mind a két csapat hatalmas iramot diktált. Jó védekezés volt mind a két oldalon. Az UKC-nak sikerült jobban az első félidő, és egy gólos előnnyel várta a folytatást.

A második játékrész elején tovább folytatódott az első félidei játék. Aztán két kettő perces kiállításunk már megtörte a játékunkat a jólábú ellenfeleinkkel szemben így 2 gólos előnyre tettek szert. A hatalamas igyekezetben több helyzetei is volt a csapatunknak, de sajnos ezeket elhibáztuk és így 4 gólos vereséggel zártuk a mérkőzésünket.

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: A csapatépítés szempontjából fontos mérkőzésket játszhatunk erős ellenfelekkel szemben, ennek kifejezetten örülök. Az NB II-es meghívott csapataink a bajnokság első felébe tartozóak és bajnoki érmes célokért is küzdenek. A Tököl KSK csapata pedig rendkívüli fizikai fölényével és NB I/B-s játékaival kényszerített bennünket kemény harcra.

A csapatunk játéka folyamatosan javuló pályára állt mérkőzésről - mérkőzésre. A küzdeni akarással és a hozzáállással elégedett voltam. A mérkőzéseinket az emberhártányos helyzetekből adódó szituációnk döntötték el, amelyek a második félidő közepén és a végén halmozottan jelentkeztek.

Javítanunk kell a koncentrációs képességünkön, taktikai fegyelmezettségünkben, és a fáradási szintünk határait is ki kell még tolnunk egy 10-15 perccel. A csapat a torna egésze alatt csapatként funkcionált, amely a közösségiszellem és a motivációk miatt nagyon fontos volt.

Az elvégzett munkánk gyümölcse folymatosan kezd beérni.

A tornán elért helyezésünk a pillanatnyi felkészültségi állapotunkat tükrözi, amely még a 45 - 60%os szintet éri el.

A csapat további felkészülési kézilabda tornán szerepel a hétvégén NB I/B-s cspatokkal Ózdon, illetve Salgótarjánban az NB II-es Salgótarjáni Starndépítők otthonában.

 

A Mizse Kupa mérkőzések eredményei:

Lajosmizsei UKC - Pénzügyőr 20:21 (12:10)

Tököl KSK - Törökszentmikós 26:20 (12:8)

Lajosmizsei UKC - Tököl KSK 18:29 (9:13)

Törökszentmikós - Pénzügyőr 15: 15 (9:7)

Tököl KSK - Pénzügyőr 20:14 (9:7)

Lajosmizsei UKC - Törökszetnmiklós 7:11 (5:4)

 

Végeredmény:

1. helyezett Tököl KSK 6 pont

2. helyezett Törökszentmiklós 3 pont

3. helyezet Pénzügyőr 3 pont

4. helyezett Lajosmizsei UKC 0 pont

A torna legjobb góllövője: Balogh Attila Tököl KSK

A torna legjobb játékosa: Bakos Károly Törökszetmiklós

A torna legjobb kapusa: Dolgoborodov Róbert Lajosmizsei UKC

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 08:54
 
A sok kihagyott helyzett nagy vereséget okozott PDF Nyomtatás E-mail
NB II felnőtt
Írta: Administrator   
2011. augusztus 27. szombat, 07:15

Második felkészülési edzőmérkőzés a Kiskunfélegyháza ellen 28 : 41 (9 :19)

A Lajosmizsei UKC újabb felkészülési edzőmérkőzést játszott tegnap este az NB II-es Kiskunfélegyháza csapata ellen. A vendégek az idei bajnokságban dobogós célkitűzéssel indulnak neki a bajnoki rajtnak.

Az edzőmérkőzésünk szakmai célja az volt, hogy az új játékosainkat sikerüljön feltérképeznünk és láthatóvá válljon az, hogy milyen terheket és feladatokat valósíthatnak meg a csapatban.  A bőséges keretünkben több fiatalnak kellett bizonyságot adni arról, hogy milyen játékot várhatunk el tőlük. Éppen ezért a felkészülésünknek ezen szakaszában most még nem az eredmény a legfontosabb tényező, hanem a játékosaink feltérképezése.

Az UKC a nyaralásukat töltő kapusai nélkül egy vendég kapussal fogadta ellenfelét. A vendég csapatot kifjezetten jó fizikummal és rutinos játékosok alkották, akik magasabb osztályban is szerepletek az elmúlt években és közel 8 éve már együtt játszanak.

Ilyen előjelekkel tehát koránt sem meglepő az, hogy egy erős csapattal szemben kellett tesztelnünk a játékosainkat.

A mérkőzés első félidejében a vendégek már eldöntötték az edzőmérkőzés sorsát hiszen 10 gólos különbséggel nyerték az első 30 percet. Ez azért alakulhatott ki, mert rendkívül rosszul fejeztük be a támadásainkat, amelyekből gyors kontra támadásokat tudtak vezetni és szinte 100%-osan értékesítették is azokat. Ugyanakkor 9 - 10 méterről az átlövőik is eredményesek voltak.

A második játékrészben már 19 lőtt góllal és 22 kapottal kiegyensúlyozottabb játék alakult ki. A második félidőben többször is sikerült csapatunknak 6 gólra is felzárkóznunk, de a végjátékban az utolsó 5-6 percben már ismét a vendégek javára alakultak az események.

Edzői vélemény:

Nagy Ferenc: Nagyon fontos két felkészülési mérkőzésen vagyunk túl. A mai mérkőzésünk is azt bizonyítja, hogy nagyon könnyen tudunk helyzetbe kerülni, de a ziccereket nagy hibaszázalékkal tudjuk csak értékesíteni. A Kiskunfélegyháza ellen a pályára lépő játékosaink 30 helyzetet hibáztak el. Ez rendkívül magas szám. Ennyivel már önmagában is egy csapat mérkőzést is tudna nyerni. A 60 perc alatt lőtt gólók száma 28 ami nem kevés, viszont a kapott 41 az már sok. A mérkőzésen mind a két csapat nagyon sok támadásvezetést tudott megvalósítani. Sajnos most a mi hibáink táplálták leginkább a vendégek lehetőségeit.

Védekezésben még nem vagyunk elég agreszívek, és lekésünk a labdás ember időbeli fogadásáról. Ezen még javulnunk kell.

A további felkészülési kézilabda tornákon a Mizse Kupán illetve az ózdi kupán már a csapatépítés feladatai lesznek a legfontosabb szakmai céljai az UKC-nak. A játékosok feltérképezése befejeződött. A következő 2 hétben a csapatépítés mellett a gyorsító feladatok kerülnek előtérbe a felkészülésben. A mennyiségi munkának a minőségire való átállása lesz a legfontosabb fejlesztési követelmény a játékosok és a csapat irányában.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 08:55
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174773

Hírkövető

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség