2018. April 21.
Hirdetés
 
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_1
ukc_tiszakecske_2
ukc_tiszakecske_3
ukc_tiszakecske_4
ukc_tiszakecske_5
ukc_tiszakecske_6

 

A közelmúltban történtek

 • A Lajosmizsei UKC egyik legigéretesebb korosztálya a 94-95-ös születésű OSB csapat. Kiválóan fejlődtek az elmúlt bajnoki évben és néhányan már stabil kerettagokká váltak a felnőtt csapatunkban is.

  A jövő nagy generációja lehet a következő években!

 • Térdre kényszerítette fiatal csapatunk a bácsalmási felnőtteket!

  A Lajosmizsei UKC történetében a PVSE Bácsalmás férfi kézilabda csapata felett aratta a legnagyobb arányú 21 gólos felnőtt győzelmét.

  Végeredmény: 44:23 (21:9)

 • A Lajosmizsei UKC az év egyik legjobb mérkőzésén hatalmas csatában, mindössze 3 góllal maradt alul a teljesen felnőtt játékosokat adó bajnok Dunaföldvár VKC csapatával szemben.

  Az NB II-es szinvonalú mérkőzés végeredménye: 22:25

 • Kemény férfias küzdelem jellemezte a Dunaföldvár VSE elleni mérkőzésünket, amelyen fiatal játékosaink az utolsó percig harcban álltak a gyözelemért.

  Az év egyik legszinvonalasabb játékát nyújtotta az UKC!

Megye felnőtt
Fölényes győzelem Pakson PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2013. december 09. hétfő, 14:36

Az őszi utolsó mérkőzésén a felnőtt csapatunk Paksra utazott. Nem igazán jó előjelekkel utazhatunk el, hiszen mindössze csak 9 fővel és kapus nélkül kezdtük el a mérkőzést. Azonban a fiúk parádés és szellemes játékkal rukkoltak elő. Már az első félidő végére 8 gólos előnnyel rendelkeztünk. A második félidőben egy kicsit több hiba csúszott a játékba, de ez még belefért. Teljesen megérdemelten végül 42:35-re győzött az UKC.

Videó összefoglaló: http://youtu.be/1nyK3GMPWLY

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2014. július 24. csütörtök, 14:39
 
A tabella elejére került az UKC PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2012. október 17. szerda, 14:02

Győzelmével élre állt az UKC a bajnokságban

A Lajosmizsei UKC Soltvadkerten szerepelt az elmúlt hétvégén. Az elmúlt években mindig nagy csatát hozó mérkőzések jellemezték a két csapat találkozóit. Most sem történt másképp, igaz a nagy csata a mai napon nem a játékban mutatkozott meg, hanem az agresszivitásban.

A hazai csapat nagy elszántsággal készülhet a mérkőzésre, de a mi fiaink, annak ellenére, hogy tartalékosan érkeztünk a mérkőzésre igazi okos játékkal rukkolt elő. Már az elején vezetést szerzett az UKC, amelyet fokozatosan kezdett növelni. A hazaiak tehetetlenek voltak az UKC támadójátékával, amely remekül működött. Talán éppen ennek apropóján a tehetetlenség, a soltvadkertiek részéről agresszivitásban kezdett megnyilvánulni. Folyamatos mezhúzások, levegőben való lökések jellemezték a hazaiak minden védekező megmozdulásait.  Az egyik ilyen cselekedett után Tasi Ferenc sérült meg az első félidő 15 percében, amelyben hatalmas levegőben való alátartás és lökés következtében fejére zuhant a parkettán. 10 percig állt a játék mivel, Tasi Ferenc nagyon komoly agyrázkódást szenvedett és felszakadt a bal halántéka és gyors elsősegély nyújtással igyekezetünk megállítani a felszakadt seb vérzését. Szédüléssel, fejfájással és felszakadt halántékkal Ferit a mérkőzés közben kiérkező mentőautó a Kecskeméti kórháza szállította.

Az UKC egyik legjobb emberét elvesztve tovább folytatta az okos játékát, miközben a hazaiak továbbra is folytatták az agresszív, játékosokat veszélyeztető védekezésüket. Ekkor, Nagy Ferenc a játékosai védelme érdekében már nem hagyta szó nélkül és emelt hangon bírálta a játékvezetőket, a játékosok testi épségének megóvása érdekében tett intézkedései hiányában. A játékvezetők 2 perces kiállítással büntették a csapatot, a hozzászólásért. A félidő 14:9-es vezetésünkkel zárult.

A második félidőben az UKC folytatta remek helytállását a fiataljaival, akiknek a hazaiak teljesen önkontrollt veszített cselekedeteivel kellett szembenézniük. A hazai közönség egy darabig még biztatta a saját csapatát, de ők is elhalkultak látva a csapatuk fejetlenséget. Szegény soltvadkerti edző hiába próbálta megfékezni játékosait, ma nem hallgattak rá. A játékvezetők ezekben a pillanatokban elkezdték alkalmazni azokat a büntetéseket, 2 perces kiállításokat, amelyeket már az első félidőben meg kellet volna tenni. Így egy olyan mérkőzésen szerezett 29:22-es arányú győzelmet az UKC, amelyen nagyon sok verést kaptak a játékosaink.

Az UKC négy fordulót követően a tabella élére került a soltvadkerti siker után.

Edzői vélemény: Nagy F: Nagyon szomorú vagyok a mai mérkőzésen történtek miatt, hiszen ellenfelünk mélységesen önmaga alatt teljesített a sportszerűség és kézilabda szabályait illetően. Ugyan akkor, komoly sérülést okoztak a kórházba szállított játékosomnak. Örülök a csapatom hozzáállásának, amelyben nem vették fel a harcot az agresszivitásban, inkább okosan és taktikusan játszottak. Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk is sokkal jobb teljesítményre képes de a mai nap mi jobbak voltunk még tartalékosan is. Soltvadkerti kollégám, természetesen folyamatosan érdeklődött sérült játékosom egészségügyi állapotát illetően. Gratulálok a csapatomnak, mert ez igazi csapat munka volt.

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R - Balis B (4) - Imre L (3) - Tasi F - Szemán B(5) - Szarka Á (7) - Kovács E (4). Csere: Kalocsa D, Tóth T, Takó T, Kövér D (1); Török Á (5)

Kimelkedett: A Lajosmizsei UKC egész csapata

Tovabbi hirek
 
Hazai győzelem a Tiszakécske csapatával szemben PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2012. október 10. szerda, 13:59

Győzelemmel folytatta az UKC

A megyei bajnokság 3. fordulójában az UKC a Tiszakécske csapatát fogadta.

A mérkőzés első gólját mi szereztük, azonban a következő percek a vendégek kezében volt, hiszen már az 5. percben 1:3-ra vezettek. Aztán a következő 5 percben pedig az UKC hozta magát és a 10 percben már 5:5 volt az állás. Az első félidőben a remek kapusteljesítményt felvonultató vendégek folyamatosan hol 1, hol pedig 2 góllal vezettek ellenünk. A félidőben a hajrához érve nem változott a játék képe így 13:14-es állással tértek pihenőre a csapatok.

A második félidő kezdése szinte teljesen megegyezett az első félidő azonos időszakával. A 12. percben azonban már átvette a vezetést a csapatunk és folyamatosan 1-2 gólos előnnyel rendelkezett. Nagyon sok ziccer hagytunk ki, amely lehetőséget adott mindig a vendégeknek a felzárkózáshoz. Az utolsó 3 percben már látszott, hogy ezt a mérkőzést nem lehet elveszíteni. A végeredmény egy rendkívül szimpatikusan és sportszerűen játszó ellenféllel szemben 30:27 lett.

Edzői vélemény: Nagy F: A mérkőzés egész ideje alatt mélységesen önmagunk alatt játszottunk. Rengetek 100%-os ziccereket hagytunk ki, amellyel 57 percig nehézzé tettük a mérkőzést. Ennek ellenére sikerült az újabb győzelem és egy ilyen mérkőzés után sajnos már más nem számít. Ki kell javítanunk a hibáinkat a következő mérkőzésre.

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R - Balis B (2) - Tasi F (7) - Szemán B (4) - Lévai F (3) - Szarka Á (6) - Kovács E Csere: Almási Z; Szarka Cs (1); Török Á (3); Bojtos Zs (3); Imre L (1); Tóth T; Kövér D; Lehoczky M; Kalocsa D;

Kiemelkedett: Tasi Ferenc, Szarka Ákos

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2012. október 10. szerda, 15:56
 
Városi rangadó Lajosmizsén PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2012. október 03. szerda, 13:47

Városi rangadót játszott az UKC

Történelmi mérkőzést játszott egymással a Lajosmizsei UKC és a Mizse KC férfi kézilabda csapata. Most fordult elő először, hogy hivatalos bajnoki mérkőzésen találkozott a város két kézilabda egyesülete. A mérkőzésre nem történtek külön beharangozó reklámok még mérkőzés plakát sem készült, ennek ellenére többen voltak kíváncsiak erre a mérkőzésre, mint akár jó néhány NB I/B -s mérkőzésre.

A mérkőzés különlegességét az adta számunkra, hogy az ellenfél soraiban több volt saját nevelésű játékosunk szerepelt és még a bajnoki rajt előtt igazolt át tőlünk 5 játékos a Mizse KC megyei felnőtt csapatába. Egyesületünk tehát jelentősen meggyengült és csak néhány fiatal felnőtt játékossal állt ki a Mizse KC csapata ellen.

A mérkőzés 1 perces gyászszünettel kezdődött. A Mizse KC szerezte a mérkőzés első találatát, amelyre gyorsan válaszoltunk is. Aztán szélső ziccereket hibáztunk így az ellenfelünk (2:4-re) elhúzott. A fiatal UKC-s játékosainkon semmiféle ijedtségnek sem voltak nyomai az arcokon, mert néhány perc alatt kiegyenlítettek. (4:4). A továbbiakban 2 perces kiállításaink akadályoztak abban, hogy előnyt szerezünk. (5:5). Aztán egy újbóli 2 perces kiállítási hullámba kerültünk és az ellenfél (5:8-as) ismételt előnyre tett szert a félidő közepére. Az UKC ember hátrányaiban jelentős védekezésre kényszerült, amit tökéletes oldott meg hiszen az ellenfelünk közel 11 percig nem tudott számunkra gólt lőni, igaz mi is csak 1-et. A félidő hajrájához érve a csapatunk lendületbe került és a 29. percben már (7:8-at) mutatott az eredményjelző. Az utolsó percben még a Mizse KC szerzett egy gyors találatot, így alakulhatott ki a (7:9-es) félidei eredmény.

A második félidőt villám rajttal kezdte az UKC hiszen egy perc alatt kiegyenlített. (9:9) Aztán érkezett a menetrendszerű kiállítás a részünkre. Ezt kihasználta ismételten a Mizse KC (10:12) Aztán a teljes létszámmal már újból elkezdtük dolgozni lefelé a hátrányunkat (12:13), amire ismételten kiállításra kényszerültünk. A mérkőzés már megismert menetrend szerint zajlott ismét Mizse KC előnyszerzés. (13:15). A félidő derekára (13:17-et) mutatott az eredményjelző. Aztán sikerült rendezni a fiatal játékosokból álló sorainkat és ismételten megkezdtük a felzárkózást, folyamatosan dolgoztuk le a hátrányunkat. Több vitatott ítéletet számon kérve sárga lappal büntették az UKC edzőjét a játékvezetők. A mérkőzés utolsó 6 percéhez érkezve (18:20-es) állásnál, a játékvezetők 2 perces kiállítással büntették az UKC edzőjét, pedig egyáltalán nem reklamált, csak a mérkőzés zsűrije úgy ítélte meg, hogy edzőnk most már megérdemli a 2 perces büntetést, amit a játékvezetők azonnal ténnyé is tettek. Az utolsó 6 percet a mérkőzés végjátékát tehát ismételten emberhátrányban kellett kezdenünk, amire az ellenfelünk két gyors góllal válaszolt. (18:22). Az utolsó 3 perc az UKC percei voltak. Sajnos 3 szélső ziccert hibáztunk és úgy lőttünk 2 gólt, hogy erre az ellenfelünk már nem tudott válaszolni.  A városi rangadó (20:22-es) mérkőzés végeredménnyel zárult. 13 lőtt és 13 kapott góllal a második félidőben.

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov R - Balis B (2) - Tasi F (5) - Szemán B (4) - Lévai  F (4) - Szarka Á (3) - Kovács E (1) Csere: Szarka Cs (1); Almási Z; Kövér D; Lehoczky M; Török Á; Póder D; Bojtos Zs; Tóth T; Takó T.

Kiemelkedett: Dolgoborodov R, Tasi F; Szemán B; Lévai F;

Edzői vélemény: (Nagy F): Gratulálok a fiatal csapatomnak, hogy sikeresen helytállt ezen a mérkőzésen. Ezt a városi rangadót ma bármilyen csillag állásnál sem nyertük volna meg, bármenyire is játszunk jól. Ember hátrányos időszakainkban sajnos teret hagytunk ellenfelünknek. Szélső játékunkban ma halvány teljesítményt sikerült nyújtanunk. Összességében egy nagyon fegyelmezett, taktikus csapatot láttam az UKC-ban, amely szépen és jól játszott. Tökéletesen oldották meg a taktikai feladataikat a játékosaim, az történt a pályán amit elterveztünk. Ellenfelünk fizikai fölényét sikerült okos fejjátékunkkal kiegyenlíteni. Gratulálok az ellenfelünknek, mert megérdemelten nyert és sok sikert kívánok számukra a bajnokság további mérkőzéseihez. Fiatal csapatom jó úton jár, taktikai  és technikai felkészültségüket páratlan szép felállt támadásokból és pazar 7 m-esből szerzett gólokkal igazolták.

 A mérkőzés tanulságos volt számomra, mert ez a két csapat bebizonyította, hogy a lajosmizsei játékosok nagy érdeklődésben állnak a város kézilabdát szerető nézői számára és a legalacsonyabb bajnoki osztályban is nagy nézettségű mérkőzésre képesek.

 

Tovabbi hirek
 
Sikeresen kezdte a bajnokságot az UKC PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2012. szeptember 23. vasárnap, 12:39

Győzelemmel rajtolt az UKC

A Lajosmizsei UKC férfi kézilabda csapata győzelemmel kezdte szereplését a Bács - Kiskun Megyei bajnokságban. Az első fordulóban az egyik nagy riválisával idegenben a Miklós KC otthonában találkozott. Az elmúlt években mindig izgalmas nagy csatákat hozó mérkőzések, most is óvatosságra intettek bennünket. Mind a két társaság az elmúlt nyáron jelentős változáson ment keresztül, ugyanakkor  az elszántság és a győzni akarás mind a két félben most is megvolt.

A Miklós KC kezdte jobban a mérkőzést 3:1-es állással, de már a 8. percben utolértük őket 4.4-nél. A csapatok ezek után szorosan fej-fej mellett lőtték a gólokat egészen a félidő 24. percéig. Az UKC a félidő hajrájában jobban koncentrált és 6 gólt lőve már 15:18-as állással térhetett pihenőre.

A második félidőben tovább folytatta az UKC az előnyének az építését  és már a 7. percben 5 gólos vezetéssel irányította  a mérkőzést. A hazaiak folyamatosan próbáltak felzárkózni, de csak közelíteni tudtak. A második félidő 24. percében már 7 góllal is vezettünk, de a végére 30:36-os győzelemmel zártuk a találkozót.

Edzői vélemény: Nagy F: Örülök a sikeres rajtnak a bajnokságban, és annak is, hogy ezt a győzelmet az egyik nagy riválisunk otthonában értük el. A fiatal csapatom még nincs igazán formában és hiányzóink is voltak, de a mai mérkőzéshez szerencsére ez is elegendő volt.

Lajosmizsei UKC: Dolgoborodov  R- Balis B (1) - Szarka Cs (1) - Szemán B (6) - Lévai F (3) - Szarka Á (15) - Kovács E (1) Csere: Tasi F (6); Almási Z (1); Kövér D; Török Á; Lehoczky M (2); Bojtos Zs (1), Edző: Nagy F

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2012. szeptember 23. vasárnap, 13:28
 
A dávodi mérkőzés 2. helyet ért! PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2011. június 11. szombat, 10:54

A megyei felnőtt férfi bajnokság utolsó fordulójában a Dávod otthonában vendégeskedett csapatunk.

A mérkőzésnek nagy jelentősége volt, hiszen ez a mérkőzés döntött arról, hogy melyik csapat fog a 2. helyen végezni a bajnokságban.

Az első helyezés már eldölt egy forulóval korábban, hiszen a Miklós KC alig egy héttel ezelőtt 6 gólos gyözelmet aratott felettünk.

Nehezen kezdtünk a szabadtéri pályán, és még sajnos az időjárás sem kedvezett, hiszen a nyári kánikulában a forró bitumenes pálya már nem számít legideálisabb kézilabda mérkőzés szinterének.

A fiatal játékosaink sok hibával játszottak, és rendre kimaradtak a lehetőségek. Így fordulhatott elő hogy a hazai csapat az első félidő utolsó perceiben már 4 gólos előnnyel is vezethetett.

Az utolsó percekben Kun István nagyszerű szabaddobásával és alsó lövéseivel felzárkóztunk 2 gólos hártányra.

A szünetben sikerült rendezni a sorainkat, és új taktikai húzásokkal kivántuk meglepni a z ellenfelünket.

A második játékrészben alig 5 perc alatt nem hogy ledolgoztuk a hártányunkat, hanem már 4 gól előny birtokába is sikerült kerülnünk.

A szélsők letámadásával gyakorlatilag mattoltuk az ellenfelünk támadásait, és a belső játéktérre kényszerítettük a támadásaik szervezését. A védekezésünk azonban jelesre vizsgázva esélyt sem hagyott a folymatosan elfáradó hazai belső játékosaiknak.

Egymást követték a Póder Dávid védései, amelyeket a Kun István és az Imre Lőrinc párkapcsolat góljai követték.

A második félídőt 11 gólos különbséggel nyerte meg csapatunk.

Így nem csak a 2. helynek örülhettek a játékosaink hanem annak is, hogy esetleges NB II-be jutási lehetőségeink megnyilhattak.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:21
 
Edzőmérkőzések a Dabas VSE-vel PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2012. szeptember 12. szerda, 11:41

Felkészülési edzőmérkőzések a Dabas VSE-vel

A Lajosmizsei UKC oda - visszavágós felkészülési mérkőzést játszott a Dabas VSE NB I/B junior csapatával.

Mind a két felkészülési edzőmérkőzésen  idény eleji játékot mutatott a csapatunk. Hullámzott a játékunk mind védekezésben mind pedig támadásban. Voltak ígéretes időszakaink, ahol már megmutatkozott a teljesen újjáépített csapatunk játékának a stílus jegyei, de sajnos még csak időszakokra volt elegendő. Mind a két mérkőzés dabasi győzelemmel zárult, de ennek ellenére elégedettek lehettünk a küzdeni akarással. A felkészülés további szakaszában a megtapasztalt hiányosságainkon és pontatlanságainkon javítanunk kell, és tovább kell építeni a játékrendszereinket.

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2012. szeptember 23. vasárnap, 13:28
 
Elkezdte alapozó edzéseit a férfi csapatunk PDF Nyomtatás E-mail
Megye felnőtt
Írta: Administrator   
2011. január 11. kedd, 11:00

Megkezdte alapozó edzésmunkáját a Lajosmizsei UKC férfi kézilabda csapata.

A felnőtt csapat a múlt héten még csak ráhangoló edzésmunkát végzett az ünnepi pihenések után, azonban a héten már komoly fizikai edzések várnak a fiatalokra.

A csapat a hét első három edzésén túlnyomó többségében kondicionális képesség fejlesztő edzésmunkát végez, amelyben fokozatosan kerülnek előtérbe a speciális labdás feladatok.

A hét negyedik edzésén 2011 január 14.-én (pénteken) 18 órától edzőmérkőzést játszik a Mizse KC ifjúsági csapattal.

Nagy Ferenc edző által vezett csapat célja az, hogy a március 26-án induló megyei bajnokság rájátszására a csapat komoly eséllyekkel induljon a bajnoki cím megszerzésére.

Ezen célok elérése érdekében a Lajosmizsei UKC nem csak az edzésmunkában hanem a játékos álomány megerősítésében is lépéseket tett. Tárgyalásban állnak több játékossal, akik szívesen vennének részt  a Lajosmizsei UKC céljainak a megvalósításában.

Reméljük hamarosan konkrét nevekről is beszámolhatunk.

A férfi kézilabda csapatunk a 12 hetes felkészülési időszak második heténél jár. Ezen időszak alatt a játékosoknak nem csak kondicionálisan és taktikailag, hanem mentálisan is komoly célra törő csapattá kell formálódnia az új játékosokkal kiegészülve.

Ezen célok elérése érdekében 3-4 felkészülési tornán való szereplés, és 7-8 edzőmérkőzés szerepel a 12 hetes felkészülési időszak programjában.

 

 

Tovabbi hirek
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 11. vasárnap, 09:23
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Érkezők 2016/2017

Érkező játékosok: Szentesi- Kovács Renáta Orosháza NKC; Rapi Barbara Szent István SE;

Távozott játékosok: Herceg Réka, Molnár Csilla, Zsoldosné Lukács Erzsébet DR.; Ubornyák Mónika; Ludnai Fanni;

Felkészülési mérkőzések

Női felnőtt:

2016.08.27-28 Gyomaendrőd Ligetfürdő női kézilabdatorna: Csorvási KC, Szeghalom, Gyomaendrőd Nkk

2016.09.02 20.00 Cegléd: Cegléd VSE

2016.09.05 12.00 Abony: Abony KC,

2016.09.10 18.00 Tököl:

Edzés időpontok

Mizse Kupa 2014/15

A versenykiírás folyamatban ...

Sérülések

Megyei női felnőtt csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2001-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2002-es csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2003-as csapat:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2004-es:

Mindenki egészséges!

Gyermek 2005-ös:

Mindenki egészséges!

Főmenü

Statisztika

Tagok : 11
Tartalom : 153
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 174772

Hírkövető

Tabellák - Góllövő listák

Látogatottság

Játékosaink

Facebook

Kövesd az UKC-t a közösségi oldalakon is!

2014/2015-ös támogatóink

>

Partnereink

Mizse Kupa Nemzetközi Torna

Évről - évre megrendezésre kerül a Mizse Kupa Nemzetközi Utánpólás kézilabda torna, amelyen a HORVÁTORSZÁG, SZLOVÁKIA és MAGYARORSZÁG legjobb utánpótlás csapatai kerülenk meghívásra. Többször vett részt a tornáinkon a Magyar Serdülő válogatott is.

Diákolimpia

Korosztályos csapatainkkal a diákolimpiai versenyeken is rendszeresen részvesznek csapataink, amelyen 2-szer szereztek diákolipiai ezüstérmet 2004 és 2006-ban, és többszörös országos elődöntősök voltak.

 

Gyermek Bajnokság

A Lajosmizsei UKC évről - évre minden korosztályával meghatározó egyesülete a gyermek bajnokság versenysorozatának. Minden évben régió döntőkig és országos elődöntőkig jutottak a saját és az egy évvel idősebbek mezőnyében.

 

Szivacskézilabda Bajnokság

Egyesületünk legfiatalabb korosztályai a szivacskézilabda bajnokságban is szerepelnek. Az elmúlt években megyei döntőkön érmes helyezéseket értek el a gyerekeink. Régiódöntőkben pedig 3. helyezéseket szereztek. Általában több csapattal is szerepelünk egy korosztályban.

 

origo.hu

kezilabda.com

 • MKSZ-döntések
  A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége szeptember 18-i ülésén elfogadta a nõi válogatott Európa-bajnoki, a férfi válogatott világbajnoki felkészülési tervezetét, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2012. évi világversenyeirõl...
 • Leváltották a Csurgó edzőjét
  A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az...
 • Lábtörés a Pick Szeged ellenfelénél
  A Pick Szegeddel egy Bajnokok Ligája-csoportban lévő svájci Schaffhausen kapusa, Remo Quadrelli eltörte a lábát, ezért több hónapra kiesett, így a magyar csapat ellen sem...
 • Férfi kézi BL: kidőlt a Szeged csoportellenfelének kapusa
  Lábtörés miatt két-három hónapig nem játszhat Remo Quadrelli, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatával azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő svájci Schaffhausen kapusa. Bővebben... (http://www.kezilabda.com/ns/32451-Férfi-kézi-BL--kidőlt-a-Szeged-csoportellenfelének-kapusa)

handball.hu

 • Az ETO BL-csoportmeccseinek időpontjai
  Az egyeztetések lezárását követően kialakultak a Győri Audi ETO KC 2012/2013-as Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek időpontjai. Az időpontok az alábbiak szerint alakulnak:
 • Közlemény
  Az FTC Kézilabda Szakosztály ának közleménye a Nagymihály ( Michalovce ) elleni kinti BL-selejtező mérkőzésre vonatkozóan.
 • Tornagyőztes a válogatott
  Szlovákia legyőzésével százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar válogatott a csehországi felkészülési torná t.
 • Megállítottuk a házigazdákat is
  18 órai kezdettel Csehország együttesével mérkőzött meg a magyar nőikézilabda-válogatott Chebben. A torna másik mai találkozóján Arzbergben Szlovákia Izlanddal csapott össze,...
 • Bukarest felkarolná az Oltchimot
  Bukaresti segítséggel, de Râmnicu Vâlceán folytathatja szereplését a megszűnés szélére sodródott Oltchim női kézilabdacsapata.

Magyar Kézilabda Szövetség